Novi spa centar legendarnog Ritz Paris hotela inspirisan je cvećem

Odražavajući lepotu i lekovitu moć cveća, preuređeni hotel je oličenje bezvremenske sofisticiranosti i elegancije.

Legendarni pariski hotel Ritz dugo je važio za jedno od najboljih mesta u francuskoj prestonici, zauzimajući 7. mesto na listi najboljih hotela u Parizu za 2022.

Pored luksuznih apartmana i pogodnosti koje nudi svojim gostima iz celog sveta, hotel važi za vrhunsko odredište za velnes i lepotu u Gradu svetlosti jer je upravo debitovao sa nedavno renoviranim spa i klupskim sadržajima koji savršeno oličavaju bezvremensku eleganciju Pariza.

Ritz Club & Spa dočekuje svoje posetioce izuzetnim karakteristikama, koje ćete želeti da ovekovečite na svom Instagram Feedu. Po dolasku, dočekaće vas sferni luster sastavljen od stotina porcelanskih cvetova, koji su zapravo srž unutrašnje estetike i ponude objekta.

„Cveće je živopisno srce ove vanvremenske nove destinacije inspirisane važnim ženama u istoriji hotela“, rekla je Natali Bader Mesijan, članica upravnog odbora Ritz Paris.

Motivi irisa, orhideja i ruža krase zidove i daju svoja imena sobama za intimne tretmane, dok porcelansko cveće prekriva plafone. Četiri ekskluzivna tretmana masaže takođe odaju počast cvetovima po kojima su nazvani. “Iris” je inspirisan korejskim tehnikama opuštanja, “Edelweiss” se fokusira na umirujuća svojstva belog cveta, "Jasmine" nudi fizički i mišićni podsticaj dok “Rose Ritual” uključuje okrepljujući piling za telo od ruže. Svi tretmani lica i tela počinju opuštajućom masažom lica, vrata i ramena kako bi se koža pripremila za ekskluzivne Biologique Recherche proizvode koji se koriste u spa centru.

Frizerski salon David Mallet nudi usluge šišanja, friziranja i šminkanja koje je odobrio Serž Lutens, kao i wellness tretman noktiju u saradnji sa francuskim brendom veganskih lakova za nokte Manucurist.

Međutim, dragulj Ritz Club & Spa je spektakularni zatvoreni bazen obložen sa 600.000 mozaičkih pločica. Bazen ima ugrađene zvučnike i nalazi se ispod božanstvenog nebeskog plafona "trompe l'oeil". Obližnji bar služi zdrav meni inspirisan blagodetima biljaka i cveća.

Spa je sada otvoren za goste hotela i članove Club & Spa. Članovi imaju pristup teretani, privatnim treninzima, nedeljnim časovima vežbanja i, naravno, spa sadržajima.

Luxury Experience