Novi luksuz Mandarin Oriental, Marrakech hotela

Kao što dobro znate, svi hoteli sa Mandarin Oriental obeležjima, svojim gostima nude neverovatna i neponovljiva iskustva…

Među njima je svakako Mandarin Oriental, Marrakech, smešten u Maroku, koji će svoje posetioce oduševiti novim Spa Retreat paketom. U savršeno mirnoj atmosferi ovog odmarališta, gosti se mogu opuštati i odmarati, uz specijalne wellness programe koji uključuju personalne treninge, kolektivne sesije joge, marokanske tretmane lica i tela, kao i personalizovane masaže, koje su dizajnirane tako da opuste i regenerišu naš um, telo i duh.

Spa centar ovog hotela ima površinu od oko 1.800 kvadrata, podeljenih u šest različitih apartmana za tretmane, gde tri imaju sopstvene privatne terase i bašte. Na samo nekoliko minuta od Medine, Mandarin Oriental, Marrakech nudi svojim gostima spokoj, marokansku gostoljubivost i najbolje luksuzne Mandarin Oriental usluge.

Sa dvadeset hektara bujnih bašti, luksuzne vile ovog odmarališta, zajedno sa apartmanima, daju nam priliku da uživamo u mirnim bazenima i zasenjenim otvorenim prostorima koji nude privatnost. Gosti koji žele da u potpunosti urone u spa iskustvo, mogu bukirati infiniti pool apartmane, nadomak spa centra.