Noć u raju i uživanje u Chanel spa centru

Ukoliko postoji jedan hotelijerski brend na svetu koji voli i poštuje liniju Chanel više nego bilo ko drugi, to je definitivno Ritz Paris.

U prošlosti, hotel je odao počast dizajnerki Koko Šanel prilikom kreiranja Coco Chanel Prestige Suite u svom prostoru kao sećanje na čak 34 godine koje je dizajnerka provela živeći u ovom hotelu.

Smešten na drugom spratu hotela sa površinom od oko 220 m2, ovaj apartman ima dve ogromne sobe sa dodatnom dnevnom sobom, prozore od poda do plafona koji gledaju na Place Vendome i luksuzni dekor u vanvremenskom stilu ove modne ikone.

Međutim, kao da sve ovo nije bilo dovoljno, brend sada otvora vrata novog Chanel Spa centra, u slavu najpoznatije dizajnerke i stanovnice ovog hotela.

Deo Chanel Au Ritz spa centra je dizajnirao enterijerista Tjeri V. Despon koji se fokusirao na implementiranje osećaja duboke relaksacije, kao i rekonstrukciju estetskog iskustva koje je Koko Šanel primenjivala.

Čuveni citat dizajnerke "Lepota počinje od trenutka kada odlučite da budete ono što jeste", ogleda se u svakom delu Chanel au Ritz Paris, a spa centar Chanel se fokusira na ono što je najbolje za svakog gosta pojedinačno, kroz premijum ponude.

U okviru mnogih bespoke usluga, spa uključuje Chanel masažu, terapiju podmlađivanja kože lica i šminkanje primenom klasičnih proizvoda za negu kože Chanel.

Enterijer spa centra uključuje crno-belu paletu boja koje su bile zaštitni znak Koko Šanel, lakirane panele Coromandel, pozlaćena ogledala, plišane presvlake, brojne portrete, skice i fotografije, kristalne lustere, a svaki komad odražava nepogrešiv stil modne kraljice.

N.V.T.

Izvor Luxury Launches

Luxury Experience