Neverovatni luksuz novog pariskog spa centra

Luksuzni hotel nije definisan samo kvalitetnim osobljem, već i kvalitetom pogodnosti koje može ponuditi svojim gostima…

Four Seasons hotelijerski brend ovo sasvim dobro razume, te iz tog razloga otkriva novi luksuzni spa centar u svom Hotel George V Paris. Premijum spa centar sadrži neke sasvim nove premijum ponude, koje obećavaju da će sve posetioce podmladiti, kako duševno tako i fizički.

Prostirući se na površini od 720 m2, Le Spa, kako se ovaj wellness centar zove, sadrži bazen dužine sedamnaest metara, sa hidromasažnim iskustvom i vodenim kolom koje podiže temperaturu vode na 34 stepena, vrhunskim fitness centrom na površini od 90 m2 sa optimalnom tehnologijom i opremom, moderni frizerski salon sa dve radne stanice i brojnim tretmanima koje možete odabrati.

On takođe nudi i Kobido, tradicionalni japanski tretman podizanja lica, Alaena anti-ageing tretman i Dr Burgener escape, koji se dizajnira posebno, za svakog gosta. Le Spa takođe nudi i asortiman Swiss Perfection terapija, koje su razvijene da se bore protiv znakova starenja stimulacijom obnavljanja ćelija.

Ovaj genijalni wellness centar kreirao je dizajner Pjer Iv Rošon, koristeći pažljivo odabranu paletu boja, koja je topla i prijatna.