Najpoznatji spa centri Italije

Blagodeti SPA tretmana i lekovitih banja poznati su Italijanima još od antičkih vremena.

Verovatno ste nekada videli prizore antičkih Rimljana kako odeveni u toge, sede i uživaju u prirodnim toplim izvorima. Ova tradicija u Italiji vrlo živi i danas sa mnogim regijama koje nude geotermalne bazene i velnes centre, poput Toskane, recimo. U srcu Toskane nalazi se hotel  Adler Thermae Spa & Relax Resort u kom je voda koja je nekada lečila Etrurce i Rimljane i danas izvor života.

Adler Thermae Spa & Relax Resort se nalazi u blizini banje Bagno Vignoni, oblasti koja je pod zaštitom UNESCO svetske baštine, a pomenuti hotel sa 5 zvezdica je jedan od vodeći velnes centara. Uživajte u toplim prirodnim izvorima, regenerišite svoju energiju i razmazite sebe samo najboljim što život može da vam ponudi... Ovaj hotel nudi kombinaciju prirode i arhitekture uz dodatak italijanske nonšalancije i luksuza u relaksirajućoj atmosferi Toskane.

Na raspolaganju vam je više od 30 raznovrsnih masaža, terapija blatom i mineralima, sa mnogobrojnim nehirurškim tretmanima za ulepšavanje, kao što su zatezanje lica ili mezoterapije. Postoje i tretmani posebno dizajnirani za muškarce koji čine 50 procenata ukupne klijentele koja posećuje ovo mesto.

Za one koji imaju dijagnostikovane medicinske probleme u hotelu postoji tim stručnih fizijatara koji će im svojim savetima i tretmanima pomoći u redukovanju težine, smanjenju stresa ili rešavanju problema s tiroidnom žlezdom.

U međuvremenu, gosti mogu uživati u mnogobrojnim terapeutskim bazenima, saunama, vožnji biciklom u predivnoj toskanskoj prirodi ili u gastronomskim specijalitetima u nekom od restorana.

Foto Adler

« 1 2 3 4 5 »