Najpopularniji spa centar Instragrama

Kada gužva i buka stvarnog sveta postanu previše naporne, spa centri su tu kako bi vam ponudili preko potrebnu relaksaciju uma i duše…

Upravo to čini jedan vrhunski centar za podmlađivanje, koji je skoro dobio titulu najpopularnijeg spa centra Instagrama. Govorimo o Andronis Arcadia Santorini, koji obećava da će učiniti prava čuda, ne samo za vaša umorna leđa, već i za vaš Insta Feed.

Kao skori dodatak Andronis luksuznom odmaralištu, Andronis Arcadia nudi neverovatni pogled na Santorini, koji može biti samostalno odgovoran za novodobijenu titulu. Spa ima pedeset tri luksuzna apartmana, pri čemu je svaki opremljen sopstvenim apartmanom sa pogledom na Egejsko more i neverovatni pejzaž i panoramu grada. Kao ultimativna oda luksuza, ovo mesto poseduje i predivnu kombinaciju osveženja sa neverovatnim restoranima, prostor za uživanje pored bazena i sjajnu muziku koja sve to spaja.

Ekskluzivni spa nudi sasvim prirodne Ira proizvode, zajedno sa pet tretmanskih soba za goste. I dok je većina ponuda koje spa nudi vredno probati, preporučujemo vam da se upustite u egzotični Knebb path tretman – u pitanju je staza sa hladnom i toplom vodom koja stimuliše energiju i cirkulaciju, a prijaće i vašem telu i duhu. Dakle, ako ste ljubitelj spa centara ili jednostavno želite da napravite nekoliko besprekornih fotki za svoj Instagram nalog, obavezno posetite ovaj fantastični lokalitet.