Najbolji spa centri za ultimativno zadovoljstvo

U zdravom telu, zdrav duh – to je maksima kojom se uvek moramo voditi, kako bismo bili najbolja verzija sebe…

I dok je ponekad dovoljno pravilno se hraniti, dovoljno spavati i povremeno vežbati, postoje situacije u kojima nam je potrebno malo više kako bismo sebe doveli u savršeni balans tela i duha. Tretmani za negu tela koji nas opuštaju, podmlađuju i regenerišu, osmišljeni su upravo sa tim ciljem, ali oni zapravo nisu ništa novo.

Takvi tretmani postoje stotinama i hiljadama godina unazad i vuku svoje korene iz tradicionalnih metoda lečenja i regeneracije dugovečnih naroda. U vreme kada preparati koje sada imamo nisu postojali, kada nije bilo ni različitih mašina, ambijentalne rasvete, opuštajuće muzike, đakuzi kade i sličnih stvari, ljudi su sami otkrili različite načine da ugode svom telu, kako bi ono okrepilo njihov duh.

Na kraju krajeva, kada izgledamo dobro i lepo, osećamo se isto tako – ispunjeno, malo više srećno i sa malo više energije. Tada, nije nam teško da savladamo bilo koji izazov koji život može baciti pred nas.

Svaki kraj sveta ima svoje filozofije kada se radi o dobrostanju ljudskog bića, pa samim tim, današnji spa centri koriste raznovrsne tradicionalne metode. Na primer, u Hong Kongu, Chuan Spa koristi kineski pristup wellnessu, dok ćete se na Maldivima, u Kambodži ili Puketu oduševiti i prepustiti nekim sasvim drugačijim stvarima.

Kako se čovek oseća lepo i dobro kada je u okruženju kome se mogu pripisati isti ti epiteti, odlučili smo da vam ovoga puta predstavimo najlepše spa centre u kojima ćete ispuniti sve svoje wellness želje i usput napraviti nekoliko besprekornih fotki za svoj Instagram nalog.

« 1 2 3 4 »