Kolfuschgerhof mountain resort – mesto gde se rustični šarm susreće sa alpskom elegancijom

Ukoliko volite da letnje vrele dane provodite na planini umesto na moru imamo savršen predlog za vas.

Planinsko odmaralište Kolfuschgerhof nalazi se u srcu Dolomita. Ovo predivno mesto koje je pravi praznik za oči i sva naša čula nalazi se u slikovitom italijanskom naselju Kolfosko.

Ovde se rustični šarm susreće sa alpskom elegancijom, ali je odmaralište u isto vreme vrlo moderno i bez sumnje će zadovoljiti potrebe i želje i najzahtevnijih putnika.

Kada stignete u planinsko odmaralište Kolfuschgerhof odmah će vas osvojiti zadivljujuća arhitektura, koja se skladno stapa sa neverovatnim okolnim planinskim krajolikom. Tople nijanse drveta i kamena fasada pozivaju vas u moderne i prefinjene enterijere. Iz elegantno uređenih soba i apartmana pruža se neverovatan pogled na vrhove Dolomita, a luksuzan i udoban nameštaj omogućava vam uživanje i odmor iz snova.

Kako biste ugodili svojim čulima, odmaralište Kolfuschgerhof Mountain Resort bogato je restoranima koji nude najbolja jela pripremljena od svežih namirnica. Od tradicionalnih južnotirolskih specijaliteta do inovativnih gurmanskih kreacija, svako jelo je pravo remek-delo popraćeno velikim izborom vrhunskih vina. Pored dobre hrane, odmaralište u planinama će vas razmaziti vrhunskim hotelskim spa i wellness centrom gde možete uroniti u oazu mira uz tretmane pomlađivanja i terapija koje su inspirirane prirodnim lepotama Dolomita.

U okruženju koje ostavlja bez daha možete opustiti svoje telo i um u sauni, parnoj sobi ili se relaksirati u bazenu.

Luxury Experience