Jai Thai - pronađi balans uz 50% popusta

Ostvarite 50% popusta u periodu od 1. do 8. marta kupovinom vaučera ENERGY BALANCE i uživajte u Jai Thai wellness oazi...

Često se dešava da u brizi za druge, zaboravimo da brinemo o sebi. Danas je prava prilika da pronađete balans, jer je Lux Life za vas obezbedio promotivni kod LuxLife8319, kojim ostvarujete popust od 50% za tretman tela u trajanju od 80 minuta. U okviru paketa Energy Balance možete se opredeliti za Aromaterapiju, tradicionalnu Jai Thai ili Forever masažu...

Kada razmišljate o poklonima, shvatate da niko drugi ne zna bolje od vas samih šta vam treba na kraju naporne nedelje. Možda će mnogi pomisliti da maštate o putovanju na neku udaljenu destinaciju iz snova, a vi zapravo samo čeznete za jednom dobrom relaksirajućom masažom.

U Beogradu postoji mesto koje će učiniti da se osećate kao da ste usred egzotičnog Tajlanda - Jai Thai wellness centar. Izbegavajte izgovore da nemate vremena za sebe, podvucite crtu i napravite listu stvari koje ćete pod obavezno uvesti u svoju životnu rutinu.

Neka masaža i wellness tretmani budu visoko na listi vaših prioriteta.

Jai Thai je urbani wellness centar u kome gosti uživaju u vrhunskim tretmanima zasnovanim na drevnoj umetnosti tajlandske masaže, u okruženju koje podseća na tradicionalne istočnjačke hramove.

Pozitivni učinci masaže dodatno su upotpunjeni odabranim eteričnim uljima i ekstraktima iz tajlandskih trava, voća i cveća. Ovakve masaže nazivaju se aromaterapije gde se za kratko vreme, uz blagotvoran dodir ruke terapeuta, telo umiruje, relaksira i isceljuje duh.

Nova istraživanja pokazuju da su iskustva koje doživimo, ponekad bolji pokloni nego materijalne stvari.

Uplatite najboljoj prijateljici i sebi masažu. Ili povedite svoju voljenu osobu. Provedite vreme u đakuziju, a zatim se prepustite čarobnim rukama profesionalaca Jai Thai centra.

Pored masaža koje podrazumevaju rad na celom telu postoje i različite parcijalne masaže, kao što su masaža leđa, masaža vrata i glave, masaža stopala, koja je ujedno i jedna od najefikasnijih detox masaža.

Jai Thai, kao jedan od ekskluzivnih centara za relaksaciju, u svojoj ponudi ima i jacuzzi koji u kombinaciji sa masažom ili određenim tretmanom tela donosi dodatni ugođaj za telo. U ponudu su uključeni i tretmani lica, tretmani tela i mnogobrojni paketi koji podrazumevaju kombinaciju različitih tretmana koji vašem telu donose potpuni užitak.

Priča o masaži počinje dodirom. Dodir bi trebalo da predstavlja poverenje koje će opustiti telo. U Jai Thai centru za relaksaciju rade profesionalci čiji dodir opušta, prija i revitalizuje.

Predstojeći praznik, 8. mart, je savršena prilika da obradujete sebe i druge poklon vaučerom za određenu masažu, te da "Dan žena" proslavite preporođeni i podmlađeni.

Vaše je samo da posetite Jai Thai centar za masaže u Vase Pelagića 48 na Senjaku ili da ih kontaktirate na telefone 011 36 99 193 ili 062 54 33 71, svakog dana od 10h do 22h.