Jai Thai - oaza sreće

Ukoliko ste makar jednom osetili čari tajlandske masaže, znate koliko je ovo iskustvo čarobno…

Sigurno ste već mnogo puta čuli, a sigurno i sami doživeli da se posle masaže osećate preporođeno i imate osećaj kao da hodate po oblacima. Masaža vas osobađa od tenzije, eliminiše stres, profesionalna masaža može rešiti bol u leđima…

Svako zaslužuje bezbolan, zdrav, srećan i duhovno ispunjen život. Sve ovo, upravo se može postići uz pomoć profesionalne masaže.

Da li znate da redovna masaža održava vaš celokupan organizam na optimalnim nivoima?

Masaža pospešuje cirkulaciju, jer usled stresa i prezatrpanosti svakodnevnim obavezama, a u ovim danima i zbog hladnoće, mišići se „stegnu“ i izazivaju bolove u leđima, vratu i ekstremitetima. Sve te nelagodnosti možete otkloniti masažom, koja će najpre pospešiti oslabljenu cirkulaciju, zatim smanjiti, i na kraju potpuno eliminisati bol.

Masažu shvatite kao dugoročnu wellness rutinu, koju treba primenjivati što češće, a minimalna preporučena učestalost je jednom mesečno.

Jai Thai je urbani wellness centar u kome gosti uživaju u vrhunskim tretmanima zasnovanim na drevnoj umetnosti tajlandske masaže, u okruženju koje podseća na tradicionalne istočnjačke hramove. Pozitivni učinci masaže dodatno su upotpunjeni odabranim eteričnim uljima i ekstraktima iz tajlandskih trava, voća i cveća. Ovakve masaže nazivaju se aromaterpije gde se za kratko vreme, uz blagotvoran dodir ruke terapeuta, telo umiruje, relaksira i isceljuje duh.

Pored masaža koje podrazumevaju rad na celom telu postoje i različite parcijalne masaže, kao što su masaža leđa, masaža vrata i glave, masaža stopala, koja je ujedno i jedna od najefikasnijih detox masaža.

Jai Thai, kao jedan od ekskluzivnih centara za relaksaciju, u svojoj ponudi ima i jacuzzi koji u kombinaciji sa masažom ili određenim tretmanom tela donosi dodatni ugođaj za telo. U ponudu su uključeni i tretmani lica, tretmani tela i mnogobrojni paketi koji podrazumevaju kombinaciju različitih tretmana koji vašem telu donose potpuni užitak.

Pravo je vreme da posetite Jai Thai centar za masaže u Vase Pelagića 48 na Senjaku ili da ih kontaktirate na telefone 011 36 99 193 ili 062 54 33 71, svakog dana od 10h do 22h.