Provedite zimske dane u raju - otkrivamo najbolje spa centre u francuskim Alpima

Najveći hotelski spa centri u francuskim Alpima, The Spa u Four Seasons Hotel Megeve i spa centar u Les Chalets du Mont d’Arbois uveli su nekoliko novih tretmana.

Oba spa centra su opremljena grejanim zatvorenim i otvorenim bazenima, nudeći gostima priliku da se opuste nakon dugog dana na padinama dok se dive prekrasnim alpskim vidicima.

Ove godine goste će dočekati novi tretmani koji će im pružiti pravi osećaj blagostanja.

Osnažujući tretmani sa CBD-om od novog brenda za negu kože Ho Karan

Francuski brend Ho Karan nudi niz proizvoda za negu kože napravljenih od konoplje uzgojene u Bretanji. Ova prirodna kozmetika je dizajnirana da pomogne u opuštanju mišićnih vlakana i smirivanju bolova. Ljubitelji sporta mogu da se opuste nakon dugog dana na stazama uz restorativni tretman u spa centru Four Seasons Megeve Collection.

Iskustvo luksuznog kupanja u sobi

Gosti mogu uživati u opuštajućem iskustvu kupanja u privatnosti svoje sobe. Spa terapeuti donose poslužavnik sa izborom prirodnih proizvoda za kupanje koje gosti mogu sipati u kadu, obećavajući opuštajuće iskustvo. Bez obzira da li želite da nežno detoksikujete telo ili ublažite napetost i bolove u mišićima, ovo luksuzno iskustvo u sobi je zaista vrhunski ritual kupanja.

Tretmani na bazi biljaka

Tretman Eclat Alpin obuhvata masažu tela esencijalnim uljem srebrne jele, nakon čega sledi tretman lica koji koristi pupoljke srebrne jele i ručno ubrani različak. Tretman „A Stroll Through Megève“ sadrži piling za telo od srebrne jele i hidratantnu masažu tela i lica sa organskim ekstraktom runolika.

Renata Franca drenažna masaža

Masaža Renata Franca detoksikuje telo i poboljšava metabolizam. Koriste se brzi, čvrsti potezi zajedno sa nizom živahnih radnji kako bi se podstakao protok limfe i ojačao imuni sistem. Gosti koji žele da produže iskustvo mogu uživati u tretmanu lica protiv starenja koji koristi poludrago kamenje za masažu i čišćenje, ostavljajući kožu blistavom i sjajnom.

Luxury Experience