Infinit Sen - utočište mira i blagostanja u blizini Praga

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BPWCR (@bpwcr)

Zamislite mesto gde svet staje i u kom se možete u potpunosti posvetiti svom unutrašnjem miru i blagostanju. Takvo mesto je wellness centar Infinit Sen, na maloj udaljenosti od Praga.

Zakoračite u oazu mira i opuštanja, gde će vas dočekati miris cveća i zvuci tihog šapata prirode. Infinit Sen se može pohvaliti bogatom paletom tretmana za vaše telo i dušu, bilo da tražite odmor nakon napornog dana ili jednostavno želite da zaustavite vreme i uživate u trenucima samo za sebe. Jedna od najvećih novina je termalni bazen sa hidromasažnim klupama, koji će vas razmaziti temperaturom vode od 35 do 37°C. U ovom bazenu možete uživati tokom cele godine bez obzira na vremenske prilike. Temperatura vode se prilagođava spoljašnjem vremenu, zimi je oko 35 do 37°C, leti ima prijatnih 30 do 33°C. Zato ne zaboravite kupaći kostim i uživajte u kupanju na otvorenom čak i zimi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jirina Ina (@jirinaina)

Za sve ljubitelje sauna pripremljen je širok spektar tretmana. Doživećete jedinstveno iskustvo u najvećoj kući saune u Češkoj, gde se održavaju ceremonije povezane sa aromaterapijom i opuštajućom muzikom. Bilo da više volite tradicionalnu saunu ili tražite nešto potpuno novo, Infinit Sen ima najbolje za vas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucie Buchar (@luciebuchar)

Za savršeno opuštanje preporučujemo korišćenje ponude masaža koje su u sklopu wellness centra. Možete birati između klasičnih masaža uljem, relaksacionih, aromaterapijskih masaža ili nekih od posebnih procedura i rituala. A za one koji žele da produže boravak i razmaze se, hotel Sen sa četiri zvezdice nudi udoban smeštaj u živopisnom brdovitom predelu prepunom šuma i livada gde možete uživati uz jutarnju kafu i ukusan doručak.

Šta još čini Infinit Sen tako posebnim? Auto možete ostaviti kod kuće. Novi električni Mercedes Shuttle bus će vas besplatno odvesti direktno od železničke stanice do ulaza u wellness centar. Ako ste umorni od svakodnevne gužve i užurbanosti i tražite trenutni beg, nema ničeg lakšeg nego putovati vozom i prepustiti se udobnosti i luksuzu. Da li treba da se opustite, ali nemate vremena tokom dana? Nema problema! Infinit Sen je otvoren do 22 sata, tako da možete uživati u opuštajućem trenutku čak i posle posla ili uveče. Zato ne oklevajte i doživite najbolje što wellness može da ponudi u Infinit Sen Senohraby - vašem utočištu mira i blagostanja u blizini Praga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy&Eli (@thesecretofhugs)

Luxury Experience