Hotel Martinez predstavlja novo wellness utočište sa 5 zvezdica u Kanu

Za mnoge je Kan samo jedna ulica – popularna La Kroazet, koja se proteže duž obale ispunjena cvećem i palmama.

Kanski Hotel Martinez sa pet zvezdica, velelepno zdanje u Art Deco stilu, koje se nalazi upravo u ovoj ulici, gde filmske zvezde sa A liste hrle od 1920-ih, predstavio je L'Oasis du Martinez - utočište koje se sastoji od četiri namenska wellness prostora okružena bujnim botaničkim baštama.

Prema generalnom menadžeru hotela, Jan Žiletu cilj je bio „stvoriti luksuzno utočište mira i blagostanja koje nudi panoramsko iskustvo“.

Ovo iskustvo može uključivati fitnes ponude u rasponu od tai čija i joge u senci palmi do rigoroznih vežbi u teretani L’Oasis Fitness od 150 kvadratnih metara koja je potpuno opremljena najnovijom TechnoGym opremom. Suncem obasjan prostor za plivanje se zagreva tokom cele godine kako bi privukao goste u plavu vodu koja je inspirisana radovima Iva Klajna - ali, bez obzira na dekadentnu nijansu, samo ozbiljni plivači mogu da se prijave. „To nije bazen za rekreaciju i nije bazen za decu, već prostor u koji dolazite da vežbate“, kaže menadžer hotela.

Za opuštenije varijante uživanja u vodi možete koristite veliku privatnu plažu na imanju. U tom cilju, kokteli pored bazena se zamenjuju izborom sokova, čajeva i infuzija koji se služe u L’Oasis Baru.

L’Oasis Spa, jedini prostor otvoren za javnost, nudi restorativne Carite tretmane, u prvom vodećem prostoru brenda izvan Pariza. „Želeli smo da radimo sa francuskim brendom koji je takođe na neki način povezan sa filmom. Sestre Karita, Marija i Rozi, bile su frizerke zvezdama kao što su Klaudija Kardinale i Katrin Denev tokom 60-ih, tako da je to luksuzni brend nasleđa koji deli naš DNK.“

Prostor od skoro 650 kvadratnih metara uključuje pet soba za tretmane za jednu osobu, dva apartmana za par sa slanim zidovima, frizerski salon, hamam i namenski salon za muškarce i berbernicu. Specijalni tretmani uključuju Carite ultra-luksuzne tretmane lica (proces uključuje dragocene minerale, uključujući 24-karatno zlato) iako meni obuhvata sve, od masaža i osteopatije do šminke, manikira i pedikira.

Luxury Experience