Forestis – održivi spa centar je novi dragulj u kruni Dolomita

Za parove koji su u potrazi za očaravajućom destinacijom gde će provesti svoje dane odmora, Dolomiti se pojavljuju kao idiličan raj.

Smešten usred pejzaža koji izazivaju strahopoštovanje, ovaj živopisni region predstavlja savršeno okruženje za zaista nezaboravno iskustvo. Sa svojim restoranima sa Michelin zvezdicama, zadivljujućim srednjovekovnim zamkovima i mirnim planinama, Dolomiti nude ambijent kao iz bajke koji poziva parove da urone u romantiku i lepotu.

Među nizom luksuznih opcija, FORESTIS se ističe kao objekat sa pet zvezdica posvećen pružanju utočišta jednostavnosti i mira. Smešteno na osamljenom planinskom vrhu, ovo izvanredno utočište omogućava putnicima da se prepuste pogledima koji oduzimaju dah. Ovo je mesto gde parovi mogu stvoriti trajna sećanja i proslaviti svoje zajedničko putovanje.

FORESTIS poziva parove da prihvate beskrajnu lepotu prirode u svakom aspektu svog boravka. Od trenutka kada dan počne, gosti mogu da se prepuste romantičnom doručku u krevetu sa pogledom na veličanstvene planine koje se prostiru dokle god pogled seže. Ovaj živopisni prizor postavlja scenu za dan ispunjen čarolijom i spokojem.

Južni Tirol, sa svojom bogatom ponudom, predstavlja riznicu opcija za avanturističke parove koji žele da stvore nezaboravne uspomene. Krenite zajedno u šetnju uz izlazak sunca, gde zlatne nijanse zore oslikavaju nebo i osvetljavaju pejzaž. Dok prolazite stazama ruku pod ruku, spokoj okoline vas obavija, stvarajući atmosferu koja neguje povezanost i ljubav.

Za one koji imaju sklonost ka istoriji i kulturi, region krase drevni zamkovi koji čekaju da budu istraženi. Lutajte kroz dvorane zamišljajući priče iz prošlih vekova i veličanstvenost koja je nekada krasila ove zidine. Izgubite se u fascinantnim narativima koje ovi zamci drže i dopustite da odjeci istorije postanu pozadina vaše sopstvene ljubavne priče.

U FORESTIS Spa, parovi mogu da se prepuste spokojnom i revitalizirajućem privatnom spa iskustvu, uranjajući u lepotu prirode. Skrojen da poboljša njihovo zajedništvo, ovaj trosatni tretman nudi niz luksuznih pogodnosti. Započnite svoje putovanje podmlađujućim pilingom od planinskog bora, dizajniranim da pročisti i osnaži čula. Zatim, uključite se u holistički ritual čišćenja koji će učiniti da se osećate osveženo i obnovljeno. Konačno, prepustite se veštim rukama terapeuta dok vam pružaju revitalizirajuću masažu, koristeći aromatična šumska ulja koja će vas dovesti u stanje duboke relaksacije. Tokom ovog iskustva, vi i vaš partner možete uživati u planinskim vidicima koji oduzimaju dah.

Ljubitelje hrane čekaju poslastice u restoranu, gde mogu da se prepuste raznovrsnoj lepezi kulinarskih užitaka. Jedno takvo iskustvo je „forest healing“ kuhinja, posebno kulinarsko putovanje koje slavi ukuse i sastojke lokalnog regiona. Uronite u jedinstveno iskustvo ručavanja koje naglašava suštinu šume i njena lekovita svojstva.

Za one koji traže uzvišenu gastronomsku avanturu, okolina se može pohvaliti izborom cenjenih restorana sa Michelin zvezdicama, sa čuvenim St. Hubertus na čelu. Smešteni na samo 30 minuta vožnje od Forestis hotela, parovi imaju izuzetnu priliku da urone u svet tradicionalne alpske gastronomije.

Luxury Experience