Emerald Faarufushi Resort & Spa otvoriće svoja vrata u junu

Emerald Collection, grupa luksuznih odmarališta koja stoji iza Emerald Maldives Resort & Spa, najavila je otvaranje luksuznog spa centra Emerald Faarufushi Resort & Spa.

Smešten na privatnom ostrvu od sedam hektara na atolu Raa, uokviren ogromnom lagunom od 100 hektara, Emerald Faarufushi Resort & Spa će se otvoriti u junu 2022. i trenutno je u procesu pridruživanja The Leading Hotels of the World.

Za ceo proces, rizort je imenovao iskusnog hotelijera Patrika de Staerkea za generalnog direktora, koji je osmislio najnoviji dodatak italijanskoj kolekciji Emerald kao opuštenu destinaciju za više generacija. Ljubitelji Maldiva mogu da se raduju bujnoj prirodi i tirkizno plavom okeanu, holističkim spa iskustvima usred džungle, mediteranskoj kuhinji i opuštenom luksuzu na ostrvu.

Emerald Faarufushi Resort & Spa je razvila Emerald Collection, italijanska kompanija poznata po izgradnji i upravljanju luksuznim all-inclusive odmaralištima u istočnoj Africi, na Karibima i u Indijskom okeanu.

Novo odmaralište sa pet zvezdica, koje će biti otvoreno u junu 2022. godine ima 80 vila, podeljenih u šest različitih kategorija: vile na plaži (10), porodične vile sa bazenom (10), vile na plaži sa bazenom (17), vila na vodi sa bazenom (39), superiorna vila na vodi sa bazenom (3) i jedna Predsednička vila koja se nalazi na plaži. Odmaralište nudi pet restorana i dva bara, od kojih su svi okrenuti prema zalasku sunca.

Posebno se izdvaja novi Emerald Spa centar skriven usred džungle. Sastoji se od osam klimatizovanih spa apartmana uzdignutih među palmama, gde dizajn i ovalni krovovi podsećaju na ekološki prihvatljive svemirske brodove. Tu su parna kupatila, kutak za manikir i pedikir, paviljon za jogu, bazeni, spa butik i prostor za opuštanje. Spa meni se zasniva na tradiciji Balija i uključuje mnoštvo opuštajućih masaža tela i tretmana za detoksikaciju lica. Dizajniran za ljubitelje sporta i fitnesa, Emerald Faarufushi Resort & Spa ima jedan veliki teniski teren, klimatizovanu teretanu, ronilački centar sa pet zvezdica i sportski centar sa Technogym opremom.

Emerald Faarufushi Resort & Spa će ponuditi bogate sadržaje za sportove na vodi i ronjenje u ronilačkom centru sa pet zvezdica, gde gosti mogu da steknu PADI licencu. Namenski dečji klub Dolphin je u izgradnji i obuhvataće besplatne sadržaje za decu uzrasta od tri do 12 godina.

Luxury Experience