Dior Spa Royal Scotsman: jedinstveni spa na šinama

Dior Spa Royal Scotsman je nova wellness ponuda za one koji vole iskustvo putovanja vozom.

Označavajući početak sezone 2023, Royal Scotsman u vlasništvu Belmond brenda, jedini luksuzni voz u Škotskoj, najavio je dugoročno partnerstvo sa Dior Beauty za stvaranje Dior Spa Royal Scotsman.

Ovo je novi inovativni predlog za one koji su iskusili luksuzno putovanje vozom, uživali u boravku u svojim apartmanima i probali njihovu gurmansku kuhinju.

Pokretni spa za tretmane, Dior Spa Royal Scotsman je neuporedivo wellness bekstvo inspirisano lepotom Škotske. Odajući priznanje ljubavi Kristijana Diora prema zemlji koja je bila domaćin njegove prve modne revije 1955. godine, novi Dior Spa Royal Scotsman smešten je u jednom od elegantnih vagona voza i ima dve moderne sobe za tretmane.

Novi prilagođeni meni uključuje tri personalizovana tretmana koje su osmislili stručnjaci za wellness francuske modne kuće kako bi zadovoljili specifične potrebe putovanja vozom i u njima možete uživati pre ili posle ekskurzije na otvorenom.

D-Travel masaža tela (30 minuta / jedan sat) je duboka, spora masaža koja izbacuje toksine, oslobađa napetost i ublažava bol. Inspirisan škotskim godišnjim dobima, D-Elements tretman celog tela (jedan sat) počinje nanošenjem poludragog toplog kamenja na leđa za osećaj topline, nakon čega slede pokreti masaže koji simuliraju hladan povetarac. Bain Dior body mist priziva lebdeće oblake, obavezujući se da dovrši tretman u opuštajućoj noti.

Za lice, D-Highlands tretman (jedan sat) je inspirisan Kobido tehnikama masaže lica i poboljšan Dior Prestige asortimanom, koji oblikuje crte lica i poboljšava izgled kože.

Cene putovanja u Royal Scotsman počinju od 4.000 funti (oko 4.542 evra), dok možete dobiti predstavu o magiji iskustva Dior Spa Royal Scotsman posetom sajta Belmond.

Luxury Experience