Dior Spa Cheval Blanc ima novu plutajuću adresu - reku Senu

Dior učvršćuje svoju vezu sa Senom sa Dior Spa Cheval Blanc Paris na brodu za krstarenje...

Odeljenje za lepotu francuske kuće nudi „krstarenje blagostanja“ 29. juna, koje će prethoditi Nedelji visoke mode, koja treba da počne 3. jula.

Krstarenje je u suštini spa tretman na brodu brenda Dior. Do 13. jula, kupci mogu rezervisati četiri sobe za tretmane — tri jednokrevetne i jednu dvokrevetnu za 60-minutnu masažu tela ili lica. Masaža će vas koštati 670 evra, a tretman 750 evra, dok je tu i pilates čas sa fitnes trenerom Džuli Pujols, koji košta 150 evra.

Brod, koji ima gornju palubu opremljenu Dior kućnim aksesaorima, biće usidren na mestu Pont Debilly okrenutom prema Ajfelovom tornju.

Dior Spa Cheval Blanc

Kraj tretmana vas vraća na Zemlju, ali ne mora da bude srceparajući. Dior i Cheval Blanc će oraspoložiti putnike pozivajući ih u zatvoreni salon ili na gornju palubu da nazdrave ovom fantastičnom iskustvu krstarenja uz koktel dok razgledaju najlepše znamenitosti Pariza.

Prema saopštenju za javnost, Dior spa odaje počast Les Bains de la Samaritaine, plutajućem kupatilu koje se nekada nalazilo na Seni ispred pariske robne kuće La Samaritaine. Otvoreno za javnost, kupatilo je sadržalo prostorije za parna kupatila, hidroterapiju i kozmetičke tretmane. Nije sasvim jasno kada je kupatilo izgrađeno, ali njegov imenjak - hidraulična pumpa za vodu nazvana "Samaritaine" - postavljena je 1608. za snabdevanje vodom Luvra. Kupatila su na kraju uništena u Velikoj poplavi u Parizu 1910.

Dior oživljava duh amblematičnog „Bains de La Samaritaine“ i ukrcava se u Dior Spa Cheval Blanc Paris. To je poziv da otkrijete umetnost blagostanja i odličnu ekspertizu kultne adrese na drugačiji način i da doživite trenutak sreće u srcu Pariza, grada koji je Kristijan Dior toliko voleo.

Luxury Experience