Dior predstavlja novi spa Eden-Roc u Antibu

Prisutan na najlepšim mestima na svetu, Dior se sada pridružuje Hotel du Cap-Eden-Roc u Antibu i najavljuje otvaranje svog Dior Spa centra 14. aprila 2023.

Otelotvorujući divan mediteranski način života, Hotel du Cap-Eden-Roc je apsolutna legenda Francuske rivijere. Bio je mitsko utočište za zvezde širom sveta više od 150 godina i predstavlja mesto iz snova u kojem se otkriva Dior filozofija lepote i blagostanja.

Inspirisan bledim stenama Cap d’Antibes, Dior Spa je uređen u nežnim i blistavim nijansama. Ovaj topli dekor se odvija kroz tri pojedinačne sobe za tretmane i jednu dvokrevetnu sobu, kao i prostor koji sadrži tuš kabinu sa oniksom posvećenom hidroterapiji, ledenu fontanu, saunu i hamam, kao i sobu za detoksikaciju i infraterapiju za mršavljenje.

Spa se prostire na otvorenom u hotelskom prostoru, gde vidikovac služi kao soba za tretmane. Dašak svežeg cveća iz ružičnjaka, blagi mediteranski povetarac i pogled na more bez premca umiruju telo i čula. Tretmani sa potpisom kao što su Rituel Dioriginel, novi tretman Dior Powered by HydraFacial i šest kurseva wellness tretmana će bez sumnje razmaziti goste.

Ovi izuzetni trenuci omogućavaju svakom gostu da uživa u svim blagodetima svog boravka na Francuskoj rivijeri i pronađe savršeno harmoničan balans između tela i uma.

Luxury Experience