Dior predstavlja izvanredno novo spa iskustvo u hotelu Lana u Dubaiju

Smešten na vrhu čuvenog horizonta Dubaija, hotel Lana je simbol arhitektonskog sjaja.

Osmislio ga je Forster + Partners, a njegova moderna silueta je usklađena sa neuporedivom sofisticiranošću enterijera. U njegovom srcu leži utočište uživanja i mira - Dior Spa na 29. spratu, saradnja sa vizionarima dizajna enterijera Gilles & Boissier.

Zakoračite u ovo carstvo luksuza i odmah će vas dočekati atmosfera nenadmašne raskoši. Unutrašnjost, pažljivo uređena do savršenstva, poziva goste da urone u svet spokoja i blagostanja.

Kabine za tretmane, okupane prirodnim svetlom, nude širok pogled na legendarne znamenitosti Dubaija, uključujući veličanstveni toranj Burdž Kalifu i beskrajnu pustinju iza nje. Ovde, visoki plafoni i prostrani prozori stvaraju ambijent bekstva i slobode, pozivajući goste da se opuste i podmlade sa stilom. Ali nisu samo pogledi ti koji oduzimaju dah, ono što izdvaja Dior Spa u hotelu Lana su tretmani po meri dizajnirani da uzdignu čula i neguju dušu. Od prepoznatljivih masaža do revitalizirajućih tretmana lica, svako iskustvo je prilagođeno pojedincu, osiguravajući putovanje transformacije kao nijedno drugo.

A za one koji traže vrhunac uživanja, spa nudi najnovije inovacije visoke tehnologije i avangardne uređaje. Ovi vrhunski tretmani, koje je Dior pažljivo pripremio, dopunjuju i poboljšavaju prednosti tradicionalnih terapija, dajući rezultate koji nisu ništa drugo do izuzetni.

Luxury Experience