Dior je predstavio očaravajući pop-up spa centar u hotelu Belmond Splendido u Portofinu

Opustite se u krilu luksuza uz novo partnerstvo Belmond x Dior.

U ekskluzivnom partnerstvu, Dior i Belmond su se udružili kako bi otkrili očaravajući spa pop-up u nekadašnjem hotelu Splendido u Portofinu. Sa pogledom na italijansku rivijeru, ponudiće najbolje od la dolce vita u krilu luksuza.

Postavka uključuje dva Dior spa vidikovca koji nude tretmane za negu kože i nekoliko drugih iskustava podmlađivanja. Terase ekskluzivnog kluba na plaži Bagni Fiore takođe su pretvorene u poseban Toile de Jouy šablon kuće, koji je za tu priliku reinterpretirala Marija Gracija Kjuri kreativna direktorka ženskih kolekcija Dior.

Kao deo iskustva, gosti će moći da isprobaju novu Dior Bronze Signature Massage ili probaju širok meni tretmana sa prepoznatljivim tretmanima lica i tela. I to nije sve! Saradnja će takođe obuhvatiti otvaranje jedinstvene koncept prodavnice i otkrivanje ograničenog izdanja Dior kultnog parfema Escale a Portofino.

Dior parfem Escale a Portofino

Toaletna voda je prožeta najizuzetnijim mediteranskim esencijama, uključujući kalabrijski bergamot, sicilijanski petitgrain, italijanski citron, gorki badem i cvet narandže sa Kipra. Biće dostupan u odabranim Dior buticima u Francuskoj i Italiji i na dior.com.

Uz Dior pop-up spa centar u Splendidu, gosti su dobrodošli da uživaju u najboljim mogućnostima podmlađivanja, kupuju u Dior pop-up prodavnici, odmaraju se u prostoru za opuštanje u stolicama od ratana i, na kraju, krenu na kupanje u Splendido bazen ili uživaju u lenjem ručku u restoranu na terasi, La Terrazza.

Sa još jednom stanicom, Diorom i hotelom Belmond, Splendido je preuzeo obnovljeni manastir iz 16. veka i transformisao prostor u utočište luksuznog opuštanja, uključujući bazen, svežu lokalnu morsku hranu i sobe za goste u stilu srednjeg veka.

Zato se opustite i uronite u mir italijanske rivijere i luksuz Diora.

Luxury Experience