Cora Hotel & Spa Resort je raj na zemlji na Halkidikiju

Ako spadate u kategoriju onih koji traže mir i opuštanje na odmoru, onda idealna kombinacija postoji.

Savršena kombinacija dočekaće vas u Cora Hotel & Spa Resort, u predivnom okruženju ispred tirkiznih voda Halkidikija.

Potpuno novi Cora Hotel & Spa Resort nalazi se na samo nekoliko minuta od živopisnog sela Afitos na Kasandri, na Halkidikiju. U zelenom pejzažu i pogledu na beskrajno plavetnilo zaliva Toronai naći ćete potpuno opremljen Hotel & Spa Resort koji će vam ponuditi bezbrižan odmor kakav tražite. Dekoracija hotela savršeno je u skladu sa prirodnim okruženjem. Boemsko-šik elementi dominiraju u 181 sobi, od kojih neke imaju privatni bazen za osveženje.

U Cora Hotel & Spa Resort ćete se pobrinuti za svoje blagostanje

Elysium Spa je skrivena oaza u okviru Cora Hotel & Spa Resorta. Ima zatvoreni bazen, saunu, parnu sobu/hamam, sobe za tretmane i teretanu tako da možete da odaberete ono što odgovara vašem raspoloženju i energiji. Tim profesionalaca će biti tu da vas uvede u apsolutni mir i blaženstvo kroz veliki izbor usluga. Masaže, tretmani lica i tela, kupanje u umirujućem bazenu ili korišćenje saune i parne sobe. Sve to dok ispred sebe imate neverovatan pogled iz unutrašnjosti spa tretmana prema beskrajnom plavetnilu da vas još više opusti.

Dok uživate u svom boravku, imaćete priliku da se približite prirodi uz sportove poput skijanja na vodi, kanua i jedrenja na dasci. Ako i dalje tražite nove načine za podmlađivanje, možete odabrati aktivnosti kao što su joga, pecanje ili čak časovi kuvanja koje nudi hotelski tim.

Probajte lokalne proizvode Halkidikija u dva restorana hotela

Lokalni proizvodi i blago kulinarske tradicije Halkidikija inspirisali su tim Cora Hotel & Spa Resorta da otvori dva restorana u kojima ćete imati priliku da uživate u jedinstvenim kulinarskim iskustvima. Tradicionalna kuhinja se susreće sa internacionalnim ukusima i stvara nezaboravne kombinacije za vaše nepce.

U glavnom restoranu GAIA moći ćete da probate internacionalne i mediteranske specijalitete na bogatom švedskom stolu koji može da zadovolji sve vaše želje, dok ćete u restoranu OCEANA ala carte uživati u idiličnim večerima uz zalazak sunca i mediteranske specijalitete u njihovoj finoj varijanti kao što su tarama od ikre bakalara, sveže marinirani losos sa rendanim renom, testenine sa svežim morskim plodovima i ribom, sve praćeno finim domaćim i međunarodnim vrstama vina.

Uveče i neposredno pre zalaska sunca, predlažemo da uživate u vrhunskim koktelima u jednom od 4 bara koje hotel nudi svojim gostima.

Luxury Experience