Auberge Resorts otvara Onda spa na poluostrvu Punta Mita

Susurros Del Corazon – deo ekskluzivnog portfolia Auberge Resorts je predstavio svoj potpuno novi koncept spa centra: ONDA.

Dizajniran da bude najveći spa u meksičkom Bahia de Banderas, zalivu koji uključuje i Punta Mita i Puerto Valjarta, Auberge ima velike planove da se odmakne od konvencionalnih principa wellnessa i umesto toga uključi zabavniji i manje ozbiljan pristup.

„Susurros Del Corazon u svojoj srži je mesto sa opuštenom i razigranom prirodom. Želeli smo da proširimo taj osećaj i pružimo wellness zabavu“, rekla je Vivijan Garsija-Tunon, globalna potpredsednica Auberge Resorts Collection. „U Meksiku, osoba sa pozitivnom energijom i vajbom se naziva neko sa sjajnom „ONDA“. Svaka ponuda, od moderne kupke do prepoznatljivog tretmana „Las Ondas“, pomoći će našim gostima u spa centru da iskoriste taj duh“, dodala je.

Utočište je skriveno u mirnom okruženju gde se džungla susreće sa obalom Pacifika. Dizajniran od strane Paul Duesing Partners studija, ONDA spa je pažljivo zamišljen da proslavi sirovi meksički pejzaž i vešto prikazuje lokalnu floru i zavidnu klimu putem organskih materijala. Značajne karakteristike uključuju zidove sa kaktusima i antičke meksičke komade kao što je Oaxacan keramika.

Jedanaest soba za tretmane - uključujući dvokrevetni apartman, zajedno sa privatnim bazenom i salonom - raspoređeno je u spa centru od 350 kvadratnih metara, sa dodatnim sadržajima uključujući bazen za vitalnost, parne sobe i saunu. Novi ONDA spa takođe ima dve trpezarije usmerene na zdravlje.

Otelotvorujući svoj fokus na radost i dobrobit, ONDA tretmani su raznovrsni, u rasponu od hranljivih rituala za celo telo koristeći prirodne sastojke i tehnike do inovativnih programa za kožu glave i kosu. Daleko od toga da se ovi tretmani vode isključivo estetikom, oni podržavaju uverenje da fokusiranje na masažu glave može osloboditi telo od napetosti.

Susurros del Corazon je takođe idealna lokacija za ljubitelje prirode i avanture koji mogu da uživaju u surfovanju, ronjenju, sportskom ribolovu, jedrenju, vožnji kajakom, posmatranju kitova, planinskom biciklizmu, planinarenju, jahanju, obilascima džipovima i prašumskim turama. Odmaralište se nalazi na najlepšoj plaži Punta de Mita, gde gosti mogu uživati u pogledu na zalazak sunca, šetati po belom pesku ili plivati u toplim vodama Tihog okeana.

Susurros del Corazon je san svakog putnika koji traži mir, luksuz i vezu sa prirodom. Rezervišite svoj boravak i otkrijte magiju ovog primorskog raja.

Luxury Experience