Ajul Luxury Hotel & Spa Resort: nova oaza luksuza i opuštanja na Halkidikiju

Leto je uveliko u toku i ako još uvek niste odabrali mesto gde ćete provesti dane odmora predlažemo da to bude Halkidiki.  

Halkidiki je često izbor mnogih turista, a postoji mnogo razloga. Bogata prirodna lepota i spokoj kojim područje odiše, beskrajne mogućnosti za kupanje na tirkiznim plažama, kao i činjenica da ne morate da se ukrcavate na brod ili letite avionom, već možete doći do ove oaze mira svojim automobilom, su među glavnim razlozima. Sada imate još jedan i zove se Ajul Luxury Hotel & Spa Resort.

Ovo je potpuno novo odmaralište, kako je najavio Zeus International Hotels & Resorts, nedaleko od Agia Paraskevi, smešteno u zelenom selu Kasandra, sa borovim šumama, termalnim kupatilima i rajskom, privatnom šljunkovitom plažom.

Smešten u prirodi i tik uz more, Ajul Luxury Hotel & Spa Resort pretvara se u wellness centar sa pet zvezdica koji obogaćuje definiciju luksuza. Istovremeno, u potpunosti oličava moto kompanije „Zeus experience", kao sinonim za božansko iskustvo.

Ajul Luxury Hotel & Spa Resort: Jedinstvena kombinacija luksuza i opuštanja na Halkidikiju

Samo iz gore navedenog možete shvatiti zašto je novo letovalište koje se nalazi na prvom kraku Halkidikija, ultimativna letnja destinacija. Ipak, i dalje postoje dva veoma važna razloga. Prvi je impresivna arhitektura i dizajn enterijera koji će vas očarati. Drugi su all-inclusive hotelski sadržaji što jasno čini savršen paket za odmor pored majke prirode.

I, zaista, da li ima lepšeg osećaja od jutarnjeg buđenja u okruženju koje odiše minimalizmom i istovremeno luksuznom estetikom? Magija je, naravno, u pokretu koji ćete učiniti kada otvorite zavese, iza kojih se suočavate sa beskrajnom plavetnilom i gustim rastinjem koje grli odmaralište. Privatnost, blagostanje, opuštanje i mir koji ćete osetiti je zaista jedinstvena kombinacija emocija, koja vam je toliko potrebna tokom letnjeg odmora.

Sve što treba da uradite je da izaberete između 171 sobe, bungalova, apartmana i većih vila koje imaju privatni bazen da biste osetili vrhunski osećaj luksuza, u netaknutoj prirodnoj Halkidikija i Ajul Luxury Hotel & Spa Resort.

Terme ovog područja i spa Ajul su definicija koncepta slow living i wellnessa

Nakon buđenja i uživanja u doručku pored mora, vreme je za sunčanje, relaksaciju i rashlađivanje gde vas čeka kristalno čista voda pet hotelskih otvorenih bazena. Definicija vrhunskog opuštanja sa dodirom luksuza.

Posle mnogo sati pod vrelim suncem, obavezan je izlet u spa Ajul. Bazen, sauna, đakuzi, masaža i iskusni terapeuti vas čekaju da vam pomognu da izaberete wellness terapiju koja najbolje odgovara vašim potrebama. Jedinstveno iskustvo blagostanja i opuštanja koje ne smete propustiti.

Ako niste znali, odmaralište se nalazi u privilegovanoj oblasti, koja je od davnina bila poznata po svojim termama i podzemnim izvorima koji bujaju i stižu do mora kroz stene. U ovoj privilegiji možete uživati tako što ćete izabrati prirodne tretmane za telo i lice koji su zasnovani na blagotvornim vodama.

A pošto je poznato da uživanje u odmoru ide i preko stomaka, za to su se pobrinula tri restorana, Infiniti, Thimari i Ambrosia. Na osnovu mediteranske kuhinje, domaćih proizvoda kao što su med, riba, voće i povrće, začinsko bilje koje raste u zelenim baštama hotela, putovanje ukusa biće jedinstveno. Luksuzan izbor vina i fina žestoka pića u tri bara su konačni potpis kulinarskog iskustva koje ćete doživeti na Halkidikiju. Jer ko bi rekao ne koktelu sa pogledom na plavo more koje nestaje u horizontu?

Hotel ima nekoliko restorana i barova odakle možete gledati najlepši zalazak sunca dok večerate i ispijate vino koje ste odabrali sa pažljivo odabrane vinske karte. Ima li boljeg načina da završite dan gledajući kako nebo menja boje nad vodama Egejskog mora.

Sportski sadržaji odmarališta će vas održavati u formi

Ako ste osoba koja se bavi fitnesom, Ajul Luxury Hotel & Spa Resort pruža vam sve što vam je potrebno da održite formu. Možete da birate između dva teniska terena, terena za košarku, terena za odbojku na pesku da biste se bavili sportom uz osvežavajući i svež vazduh prirode.

Sa druge strane, u avanturističkom parku ćete imati priliku da isprobate – ili vežbate – aktivnosti kao što su kula za penjanje, mali fudbal, streljaštvo, biciklizam, planinarenje i druge aktivnosti na otvorenom, kao i sportove na vodi. Iskustvo luksuza i opuštanja u blizini prirode upotpunjeno je estetskim bioskopom na otvorenom u hotelu.  

Ako želite da se venčate na luksuznoj lokaciji u blizini prirode ili pripadate poslovnom svetu i tražite mesto sa najsavremenijim sadržajima, Ajul Luxury Hotel & Spa Resort zadovoljava i ove potrebe. Svadbeni i konferencijski turizam su među vrhunskim uslugama koje dolaze do izražaja.

Ajul Luxury Hotel & Spa Resort će vam pomoći da organizujete svoje venčanje tačno onako kako ste sanjali, od početka do kraja. Lokacija iznad mora, besprekoran dizajn enterijera svih prostora i ultraluksuzne usluge kreiraće bajkovitu i najromantičniju scenu venčanja.

Hotelski prostor je takođe namenjen onima koji žele da organizuju konferencije. U zavisnosti od vrste sastanka, postoje različite usluge koje pruža tim posvećenih profesionalaca hotela.

Raspoloživa površina odmarališta je preko 600 m2. i pokriva sve potrebe gostiju.

Luxury Experience