Zvezda Igre prestola Džejson Momoa lansira novi brend votke

Čini se da su poznate holivudske zvezde pronašle novu investicionu igru.

Sve veći broj poznatih ličnosti stavlja svoje potpise – i ulaže svoj novac - u nove brendove žestokih pića koja se pojavljuju na tržištu i bore se za mesto na policama premium barova.

Najnoviji u ovom poslu je Džejson Momoa, mišićava zvezda filma "Aquaman“ i TV serije „Game of Thrones“, koji lansira novi brend votke pod nazivom Meili Vodka.

Partner Džejsona Momoe u njegovom novom poduhvatu je Blejn Halvorson, osnivač vintage brenda Junk Food Clothing i održive modne linije MadeWorn. Njihova votka se takođe prodaje kao održiva. Iako su detalji o održivosti novog proizvoda malo oskudni, čini se da se uglavnom odnosi na činjenicu da je alkohol flaširan u flašama od 100% recikliranog stakla i da će svaka boca biti jedinstvena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MEILI (@meilivodka)

Votka se proizvodi u Montani, SAD, gde se žitarice nabavljaju sa lokalnih farmi, dok voda koja se koristi za destilaciju votke dolazi iz prirodnih izvora. Još jedan element, koji brend proglašava kao onaj koji određuje ukus votke, jeste da alkoholnom napitku dozvoljavaju da se „odmara“ i „udahne“ svež planinski vazduh pre nego što se flašira. Možda nije baš nauka, ali je dobar marketing.

Momoa i Halvorson planiraju da ovog aprila prisustvuju WSWA's Access Live 2023 konferenciji o alkoholnim pićima na Floridi, industrijskom događaju sa panel diskusijama i mogućnostima za potencijalna poslovna partnerstva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MEILI (@meilivodka)

„Neverovatna je čast da se obratim svojim novim prijateljima i kolegama u industriji vina i žestokih pića“, rekao je Momoa u saopštenju za javnost. „Ne samo da sam ponosan, već i izuzetno uzbuđen što slavim lansiranje Meili Vodke, našeg novog održivog brenda alkoholnog pića“, dodao je glumac.

Uprkos stalnoj popularnosti i dominaciji vodke nad drugim kategorijama žestokih pića na prilično pretrpanom tržištu, nema malo onih koji tvrde da je ovo često bezukusno i bezmirisno žestoko piće teško razlikovati. Džejson Momoa tvrdi da će ovu votku svi prepoznati! 

Luxury Experience