Haute Couture susreće blaženstvo na plaži: Dior pop-up u Four Seasons Resortu Bali u zalivu Džimbaran

Ljubitelji visoke mode i modni entuzijasti, spremite se da se prepustite očaravajućem iskustvu dok osunčani Sundara Beach Club pozdravlja povratak brenda Dior drugu godinu zaredom.

Od 15. jula do 10. septembra 2023, Four Seasons Resort Bali u zalivu Džimbaran će ugostiti zadivljujuću pop-up prodavnicu Dior, kafe i niz zadivljujućih ukrasa “Diorized”. Ovogodišnji događaj obećava da će biti još spektakularniji, nudeći produženo trajanje i prošireni obim zbog ogromne potražnje.

Dok gosti ulaze u Sundara Beach Club, dočekaće ih izvanredna instalacija renomirane francuske dizajnerske kuće. Peščane skulpture životinja u prirodnoj veličini postavljaju scenu koja izaziva strahopoštovanje, vodeći posetioce u svet elegancije i lepote.

Dizajner enterijera modne kuće Dior će transformisati klub na plaži od 1.300 kvadratnih metara prilagođenim nameštajem, izlozima i kafićem. Svaki detalj, od tepiha od morske trave i stolica od ratana do umirujućih tonova bež, krem i drveta, odaje počast zadivljujućoj lokaciji na obali okeana.

Pop up prodavnica besprekorno kombinuje prirodne materijale, zidove od peska ukrašene logotipom Dior, i skulpture životinja i lišća u potpunosti napravljene od peska. U celom klubu na plaži i restoranu, svaki ugao odiše lepotom vrednom Instagrama, sa legendarnim tamnoružičastim uzorkom Dior Toile de Jouy Sauvage koji krasi ležaljke, jastuke, suncobrane, šank, pa čak i di-džej kabinu.

Središnji deo ovog izvanrednog okruženja je očaravajuća 57 metara duga podvodna umetnička instalacija sa logotipom Dioriviera.

Randi Šimabuku, generalni direktor Four Seasons Resorts Bali, izražava svoj ponos što je prva nekretnina Four Seasons širom sveta koja sarađuje sa Diorivierom. On naglašava prirodnu usklađenost između dva brenda, oba posvećena stvaranju vrhunskih, luksuznih i nezaboravnih iskustava koja slave lepotu života.

Srce Dior pop-up prodavnice leži u maštovitim komadima predstavljenim u Dioriviera Summer Capsule kolekciji. Prožete Dior potpisom la dolce vita, ove kreacije nude sveže interpretacije Dior klasika. Ikonični motiv Dior Toile de Jouy Sauvage podleže promeni, sa nežnim nijansama kao što su krem, siva, svetloružičasta i plava, u kombinaciji sa razigranim šarama koje prikazuju tigrove, majmune i gmizavce. Ovaj zadivljujući uzorak krasi suknje, haljine, šortseve, marame, kupaće kostime i Dior legendarne torbe – Lady D-Lite i Dior Book Tote, kao i Dior svileni top, Dway papuče, J'Adior cipele i dr. Uz naglasak na opuštenu mediteransku eleganciju, prozračni slamnati šeširi poboljšavaju sezonsku privlačnost Dioriviera kolekcije.

Letnje potrepštine Dior, uključujući prostirku za jogu, dasku za surfovanje, suncobran i igre na plaži, pozivaju na blažene dane na moru. Delikatni ukrasni predmeti, posuđe, podmetači i vezeni jastuci odaju počast umetnosti dobrog življenja. Pored toga, ekskluzivna linija inspirisana Balijem obećava da će vas očarati i iznenaditi.

Da bi upotpunio spektakularno iskustvo, kafe DIOR predstavlja jedinstvenu saradnju između šefa kuhinje Dejvida Gavina i izvršnog poslastičara Davida Peducija. Ovaj inspirisani meni mami nepce francuskim mediteranskim ukusima i dostupan je u celom klubu na plaži.

Luxury Experience