Zenith predstavlja svoje najkoloritnije izdanje do sada

Više slika

Više slika

Pokažite svoj stil najnovijim Zenith izdanjem – kutijom od 128.000 dolara sa 8 živopisnih hronografa…

Švajcarski proizvođač satova Zenith shvatio je izreku „što više, to bolje”, veoma ozbiljno i predstavio kutiju od 128.000 dolara ispunjenu sa osam hronografa različitih boja. Ljubitelji satova koji se nisu mogli zasititi šarenog časovnika lansiranog 2020. sada imaju osam novih razloga da još više zavole luksuzni brend. Kutija ograničenog izdanja, deo serije Defy 21, sadrži šarmantni hronograf u crnoj, ljubičastoj, plavoj, roze, narandžastoj, khaki, ​​tirkiznoj i zelenoj boji.

Ručni satovi imaju kućište od peskiranog titanijuma prečnika 44 mm i sive registre hronografa, ispod kojih žive metalik boje poboljšavaju mehanizam. Mostovi i oscilirajući rotor dopunjuju osam Ultra Color nijansi i gumenu narukvicu sa efektom Cordura. Pokrenut automatskim mehanizmom El Primero 9004, sertifikovan od strane TimeLaba sa sedištem u Ženevi, sat ima frekvenciju od 50 Hz i minimalnu rezervu snage od 50 sati. Zenith Defy Lab je nekada bio reklamiran kao najprecizniji mehanički sat na svetu, a sada je i najzabavniji.

Ultra Bok set se prodaje za 128.000 dolara u samo ograničenom broju od 8. Set kutija Defy 21 Ultra Color sadrži redosledno numerisane satove, od 1 do 8, umesto da ima isti broj za svih osam satova u kutiji.

Luxury Experience