ZENITH predstavlja Chronomaster Sport Titanium za sezonu UTS 2024

Kako se iščekivanje početka sezone UTS 2024. godine Patrika Muratoglua povećava, ZENITH najavljuje lansiranje svoje najnovije inovacije: Chronomaster Sport Titanium.

Sa posvećenošću izuzetnosti i dugogodišnjim partnerstvom kao zvanični merač vremena UTS, švajcarski časovničarski brend nastavlja da pomera granice preciznosti i performansi u sportskom merenju vremena.

Ultimate Tennis Showdown (UTS), koji je osmislio vizionarski teniski trener Patrik Muratoglu unosi revoluciju u tradicionalni teniski format, nudeći dinamičnije i zabavnije iskustvo kako za igrače, tako i za fanove. Sa mečevima sažetim u četiri četvrtine od po osam minuta, UTS podstiče igrače da se izraze na terenu sa intenzitetom i duhom.

Saradnja brenda ZENITH sa UTS datira još od njegovog početka 2020. godine, odražavajući posvećenost brenda inovacijama. Dok raste uzbuđenje za uvodni turnir u Oslu, ZENITH predstavlja Chronomaster Sport Titanium, sat dizajniran da ispuni zahteve modernog sportiste.

Napravljen od titanijuma, Chronomaster Sport Titanium ima niz prednosti u odnosu na tradicionalne materijale za satove. Ne samo da je titanijum izuzetno lagan, već nudi vrhunsku snagu, otpornost na koroziju i zaštitu od magnetnih polja. Ovi kvaliteti ga čine idealnim izborom za ljubitelje časovnika visokih performansi dizajniranih da izdrže teške sportske i atletske uslove.

Pored svoje tehničke sposobnosti, Chronomaster Sport Titanium odiše sofisticiranošću i stilom. Kućište od 41 mm ima satenski brušenu završnu obradu, naglašenu poliranim ivicama i satenskim brušenim okvirom sa ugraviranom skalom od 1/10 sekunde. Brojčanik, u nijansama sive, odaje počast kultnom ZENITH trobojnom dizajnu, dok narukvica dodaje dašak elegancije sportskoj estetici.

Za one koji traže dinamičniji izgled, ZENITH predstavlja niz integrisanih gumenih kaiševa napravljenih od izdržljive FKM gume. Dostupni u crnoj, plavoj, zelenoj i beloj, ovi kaiševi nude stil i funkcionalnost, što ih čini savršenom dopunom Chronomaster Sport Titanium satu.

U srcu Chronomaster Sport Titanium časovnika je kalibar El Primero 3600, poznat po svojoj visokoj frekvenciji i preciznosti. Sa frekvencijom od 5 Hz (36.000 VpH), mehanizam nudi pravu indikaciju 1/10 sekunde, obezbeđujući tačnost u merenju vremena čak i za mečeve sa najbržim tempom. Sa produženom rezervom snage od 60 sati, Chronomaster Sport Titanium je spreman da održi korak sa najzahtevnijim rasporedima.

Chronomaster Sport Titanium je sada dostupan u ZENITH buticima i ovlašćenim buticima širom sveta, nudeći entuzijastima priliku da iskuse vrhunac švajcarskog časovničarstva.

Luxury Experience