Zenith lansira novu Defy 21 Spectrum kolekciju

Dva nova programa švajcarskog proizvođača luksuznih satova Zenith sugerišu da je najbolji način za napredak poštovanje prošlosti.

Sa svojim novim Defy 21 Spectrum časovnicima, brend se posvećuje inovativnom pristupu povratku jarko obojenih časovnika, u pravo vreme za leto. I dok neki časovnici koji su u ponudu izgledaju kao slatkiši, čitava kolekcija inspirisana je prirodnim nijansama različitih talasnih dužina svetlosti, pa otuda potiče i ime kolekcije – Spectrum. Svaki od pet jarko obojenih časovnika u ovoj kolekciji sadržaće El Primero 21 mehanizam, koji radi pri frekvenciji od 50 Hz. Modeli prečnika 44 mm ograničeni su na deset komada po boji, a takođe će imati kućišta od nerđajućeg čelika dekorisana belim dijamantima.

Ukoliko vam to nije dovoljno, baza svakog modela biće dekorisana sa 44 draga kamena, koji su odabrani kako bi savršeno odgovarali jarko obojenim komponentama mehanizma i gumenim kaišima – zeleni tsavoriti za zeleno izdanje, ametist ljubičasti model, crni spineli crno izdanje i neverovatni narandžasti i plavi safari dekorišu plavo i narandžasto izdanje.

U skladu sa ovim naprednim razmišljanjem, časovničar se takođe okrenuo svojim prošlim dostignućima i oživljavanju prodaje svojih traženih modela. Kroz svoj novi Zenith Icons program, kompanija će pronaći, verifikovati, restaurirati i prodati ove modele, ekskluzivno u svojim buticima.

Inače, Zenith nije jedini švajcarski brend koji lansira sertifikovani pre-owned program, a verujemo da neće biti ni poslednji. Ukoliko ste u potrazi za fantastičnim vintage modelima, znajte da se Defy 21 Spectrum serija može kupiti ekskluzivno u Zenith buticima po ceni od 35.900 dolara.