Vreme je za putovanje u tropske krajeve sa novom kolekcijom satova Breitling Chronomat South Sea

Breitling je ponovo uhvatio suštinu tropskog blaženstva svojim najnovijom kapsul kolekcijom – Chronomat South Sea.

Prenoseći korisnike u raj zlatnih plaža, morskih dubina, živahne flore i bujnog zelenila, ova kolekcija je svedočanstvo posvećenosti brenda Breitling u kombinovanju živahne estetike, izuzetnog dragog kamenja i pedantne izrade.

Kolekcija predstavlja tri zadivljujuće boje – ledeno plavu, zelenu i roze – koje dočaravaju vizuelni spektakl svetlosti i tonova koji se stalno menja u tropskim rajevima. Ove živopisne nijanse su predstavljene kroz brojčanike od metala i sedefa, dijamantske markere i raznobojne okvire sa dragim kamenjem.

Dizajnirana sa fokusom na žene, Chronomat South Sea kapsul kolekcija je savršen spoj lakog stila i prelepe izrade. Satovi se mogu kombinovati sa odgovarajućim kaišem od aligatorske kože ili Breitling prepoznatljivom metalnom narukvicom.

Ispod izuzetne spoljašnjosti, Chronomat South Sea satovi sadrže Breitling kalibar 10, COSC sertifikovan mehanički kalibar sa samonavijanjem, poznat po svojoj preciznosti i pouzdanosti. Sa rezervom snage od približno 42 sata, ovi satovi švajcarske proizvodnje su napravljeni da izdrže test vremena, slično kao sećanja na savršeni tropski zalazak sunca.

Kućišta od 36 mm, izrađena od nerđajućeg čelika sa okvirima od 18-karatnog crvenog ili belog zlata, elegantne su veličine i savršeni za ženske zglobove. Vodootporni do dubine od 100 metara, ovi satovi su spremni da prate one koji ih nose u bilo kojoj avanturi, bilo da se radi o izletu na plaži ili sofisticiranoj večeri.

Breitling nasleđe izrade izuzetnih ženskih časovnika datira još iz 1940-ih, sa legendarnim modelima kao što su TransOcean i Lady J. The Chronomat South Sea nastavlja ovu tradiciju, pridružujući se redovima nedavnih dodataka kao što su Superocean Heritage Pastel Paradise i kultni Navitimer 36 i 32.

Chronomat South Sea odaje počast originalnom Chronomat satu iz 1984. godine, koji je odigrao ključnu ulogu u ponovnom usponu švajcarske industrije satova. Ovo nasleđe je inspirisalo nebrojene časovnike tokom protekle četiri decenije, uključujući ženske modele koji pokazuju posvećenost Breitling kompanije pomeranju granica u luksuznoj izradi satova.

Luxury Experience