Veličanstveni preobražaj klasičnih Breguet modela

Za 2020.godinu, slavni časovničarski brend Breguet, osvežio je svoje elegantne Classique 7337 časovnike, predstavljajući dva nova brojčanika…

Classique 7337 model inspirisan je Quarter-Repeating džepnim satom No. 3833 koji je slavni brend kreirao početkom devetnaestog veka, a do sada je bio dostupan u varijantama od belog, žutog i roze zlata, sa srebrnim brojčanicima koji su dekorisani raznolikim teksturama, poput guilloche, tkanjem ili efektom sunčevih zraka.

Modeli za ovu godinu dolaze sa novim brojčanicima, koji sadrže kružno granuliranje na ivicama indeksa, Damier dezen šahovske table za sekunde i Clos de Paris detalje u svom centralnom delu. Počevši pod modela od roze zlata, noviteti zadržavaju posrebreni brojčanik sa novim dezenima, dok se druge promene mogu primetiti na indikatoru faze meseca, koja sada ima daleko realniji prikaz, sa kraterima i zvezdanim nebom.

Breguet Blue verzija ovog modela časovniku daje daleko savremeniji izgled sa kućištem od belog zlata i tamno plavim brojčanikom, koji je kao kontrast dobio srebrne akcente. Verzija je uparena sa odgovarajućim plavim kaišem, dok je ostatak praktično nepromenjen. Kućište i dalje meri 39 mm u prečniku i dolazi sa svojim ikoničnim livenim detaljima.

Sat pokreće caliber 502.3 QSE1, koji se sastoji od 236 komponenti sa trideset pet dragulja, a koji ima rezervu energije u trajanju od 45 sati. Cena novih modela za sada još uvek nije objavljena.