Veličanstveni novi Louis Vuitton časovnik

Ovaj veličanstveni časovnik prikazuje nam tačno vreme na veoma razigran način, na brojčaniku koji je kreiran od namibijanskog meteorita, starog nekoliko miliona godina…

Iako konvencije klasičnog časovničarstva diktiraju da jedan model mora imati minimum dve kazaljke za prikaz tačnog vremena, protekle dve decenije izrodile su brojne avangardne časovnike i časovničarske brendove, koji se ne boje da iskorače iz svoje zone komfora i urade nešto sasvim drugačije.

Jedan pogled na novi Escale Spin Time Meteorite model Louis Vuitton brenda, staviće vam do znanja činjenicu da se radi o sasvim nesvakidašnjem satu. Umesto kazaljki, ovaj model ima dvanaest kockica koje se rotiraju nezavisno i priakzuju nam tačno vreme. Jedanaest kockica je sive boje, dok je jedna od njih dobila zlatno lice.

Patentiran i proizveden u celosti u manufakturi slavnog brenda, ovaj model predstavlja najnoviji dodatak Escale Spin Time kolekciji, pa dolazi sa kućištem prečnika 41 mm, koje je kreirano od titanijuma sa satenski finiširanim PVD slojem i bazom od 18-karatnog pink zlata.

Ono što ovu verziju izdvaja od svih drugih jeste njen brojčanik, koji je kreiran od jednog komada slavnog Gibeon meteorita, koji je pao u Namibiji pre nekoliko miliona godina.

Automatski mehanizam ovog sata, koji pokreće LV77 calibre, takođe je prethodno viđen u Escale Spink Time 41 modelu. Kockice koje prikazuju vreme u modelu iz 2018.godine dobile su nautičke motive brenda.

Dostupan samo po narudžbini u odabranim Louis Vuitton buticima, ovaj časovnik se može kupiti po ceni od 49.500 dolara.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion