Veličanstvena saradnja: Buben & Zorweg for Bugatti

Bugatti brend započeo je višegodišnje partnerstvo sa kompanijom Buben & Zorweg, koja je poznata po kreiranju luksuznih navijača za satove i sefova…

Ono što ova dva brenda čini idealnim partnerima jeste njihova beskrajna potera prema beskrajno visokim standardima, kada se radi o dizajnu, tehničkoj savršenosti i besprekornoj izradi. Saradnja između dva brenda izrodila je dva modela ograničenog izdanja, koja uključuju Buben & Zorweg čuvene funkcije sefa i navijača satova, sa dizajnerskim elementima koji su pozajmljeni sa legendardnih francuskih automobila.

Noviteti su predstavljeni u Bugatti sedištu, a događaju su prisustvovali predsednik Bugatti brenda, Stefan Vinkelman, i CEO Buben & Zorweg brenda, Florijan fon Bruh. Buben & Zorweg for Bugatti remek dela otelotvoruju DNK oba luksuzna brenda. Prvo ograničeno izdanje dobilo je dizajn i materijal, praćene inspiracijom od Chiron brenda, inkorporirajući Chiron 300+ i French Racing stilove. Chiron 300+ predstavlja omaž Bugatti Chiron Super Sport 300+ modelu, koji je oborio brzinski rekord prošle godine. Neka od remek dela French Raicng nose na sebi karakteristike trkački plave boje, suplementovane detaljima sa suptilnim citatima vezanim za poreklo Bugatti brenda.

Grande Illusion Chiron multifunkcionalni sef kao glavne osobine ima čuvene Buben & Zorweg Flying Minute Tourbillon Clock. Sef je težak 215 kilograma i može se otključati samo biometrijskim otiskom prsta ili transponderskim čipom. Skladišna jedinica se izdiže iz cilindrične stubaste strukture, dok specijalna fioka štiti svoj sadržaj od radio talasa. Illusion Chiron i Grande Illusion Chiron sefovi dolaze u tri boje i kombinacije materijala, a njihova proizvodnja ograničena je na 30 jedinica po kombinaciji. Spirit Chiron navijač satova za četiri ili osam modela dostupan je u dvobojnim kombinacijama, koje su takođe ograničene na 30 jedinica.