Vacheron Constantin debituje novom otmenom verzijom svog voljenog Overseas sata

Vacheron Constantin je upravo predstavio potpuno novi Overseas, sa klasičnim panda brojčanikom u srebrnom tonu i satenskom završnom obradom.

Sa novim hronografom, brend naglašava sportski karakter svog poznatog modela. Od lansiranja Overseas kolekcije 1996. godine, videli smo brojne varijacije luksuznih satova, uključujući uvođenje hronografa 1999. godine, kao i redizajnirane modele 2004. i 2016. godine.

Kroz svaku od svojih brojnih iteracija tokom poslednje dve decenije, Overseas hronograf je imao niz monohromatskih brojčanika, uključujući klasičnu plavu, braon i belu – od kojih je svaka dala modelu sofisticiraniji izgled.

Zatim je 2018. Vacheron prigrlio sportski element uz dodatak panda varijante u obrnutom položaju sa Ref. 5500V/110A-B481. Sada, čini se da brend naglašava sportski karakter modela.

Slično svom prethodniku, novi Ref. 5500V/110A-B686 ima moderno kućište od nerđajućeg čelika od 42,5 mm i izbor od tri lako zamenjive narukvice—čelična, od teleće kože i gume.

Unutar kućišta od safira nalazi se isti mehanizam kalibra 5200, koji je opremljen klatnom od 22-karatnog zlata ukrašenim motivom kompasa kao simbolom putovanja i istraživanja.

„Od njihovog stvaranja pre više od 20 godina, hronografi u inostranstvu su uvek bili sinonim za istraživanje“, objašnjava direktor brenda Kristijan Selmoni. „Ovi raznovrsni časovnici kombinuju duh visoke horologije koji karakteriše Vacheron Constantin sa prefinjenom sportskom elegancijom koju sugeriše funkcija hronografa. Na neki način, Overseas hronografi su uvek signalizovali želju za istraživanjem drugih oblasti u časovničarstvu, ali i za eksperimentisanjem sa novim kreativnim poljima,“ dodao je.

Za sve detalje i cene novog Overseas hronografa, možete posetiti sajt brenda Vacheron Constantin.

Luxury Experience