Usudite se da budete drugačiji uz novi Bulgari Serpenti Seduttori Tourbillon

Serpenti Seduttori Tourbillon zaslepljuje i inspiriše u zapanjujuće modernoj verziji.

Novi sat brenda Bulgari, Serpenti Seduttori Tourbillon je brilijantna savremena inkarnacija luksuza koja na najmaestralniji način donosi dozu glamura na vaš zglob.

Sat ilustruje plodonosan susret između Haute Joaillerie i Haute Horlogerie kroz kontrastnu igru dijamanata i crnih spinela koji udaraju u ritmu finog mehaničkog turbijona.

Zmije inspirišu brend Bugari od 1940-ih. U mnogim kolekcijama videli smo jednostavno kućište sata u obliku suze i narukvicu koja se obavija oko zgloba jednom ili više puta kako bi dočarala Serpenti duh. Kolekcija Serpenti je tokom godina stalno prolazila kroz nove transformacije. Jednostruka ili dvostruka narukvica, novi materijali, drago kamenje, jedinstven kalibar... sistematski izaziva isti efekat: iznenađenje, senzualnost, misteriju i ženstvenost.

Da bi igra svetla i tame ostala nepromenjena, okvir novog sata je optočen crnim spinel dragim kamenjem na kućištu od belog zlata prečnika 34 milimetra, koje je takođe okupano dijamantima najfinijeg kvaliteta.

Među značajnim karakteristikama zaslepljujućeg časovnika je ultra tanki dizajn – sat je debljine 1,8 mm, dok je mehanizam BVL 150 koji pokreće Serpenti Seduttori Tourbillon debljine samo 3,65 mm. To je minijaturni kalibar skrojen po meri dizajniran da bude smešten u legendarno kućište sa zmijskom glavom. U 6 sati, možete da zavirite u čarobni skelet Serpenti Seduttori Tourbillon sata. Zakrivljena, gipka i izuzetno udobna narukvica odaje priznanje jedinstvenoj stručnosti brenda Bulgari u ovoj oblasti i poziva na mitologiju zmije.

Od velike umetnosti časovničarstva do najsitnijih detalja nakita, ovaj sat je himna zanatskoj izradi predaka, slaveći stručnost zanatlija i očaravajući pogled kroz igru svetlosnih efekata. Prelepa mehanika i naizmenični dragulji služe kao beskonačni akceleratori kreativnosti i beskrajni izvori emocija.

Luxury Experience