Urwerk lansira novi specijalni model

Odvažan, ali moderan, moćan, ali prefinjen, najnoviji časovnik brenda URWERK – UR-220 – prati stope ikoničnog UR-210…

Kao vredni naslednik, neverovatni novitet dostupan je u all-black varijanti. UR-210 model imao je automatski mehanizam, koji je zahtevao glomaznije kućište, koje je bilo nešto teže. U poređenju sa njim, UR-220 dolazi sa ručno navijajućim mehanizmom, koji je dozvolio kreiranje kućišta debljine samo 14.8 mm. Ono je napravljeno od titanijuma i čelika, i ima prečnik od 43.8 mm, a deluje snažnije i moćnije u svojoj all-black verziji, pružajući dozu samopouzdanja svakoj osobi koja ga nosi.

Između UR-220 i njegovog prethodnika postoje suptilne razlike, koje će vas takođe navesti da posebnu pažnju obratite na detalje. Stariji Urwerk modeli imali su komplikovane turbine, koje su bile vidljive kroz safirne otvore na poleđini kućišta, dok se UR-220 fokusira na druge detalje, poput neverovatni indikator za zamenu ulja, koji vam govori koliko dugo mehanizam radi i kada je vreme da mu “osvežite ulje”.

Kada kupite ovaj veličanstveni sat, njegov brojač se aktivira uklanjanjem igle za zaključavanje i pritiskanjem tastera na zadnjem delu sata.

Luxury Experience