Upoznajte novi Hublot MP-10 Tourbillon Weight Energy System Titanium

Više slika

Više slika

Za početak nove godine, Hublot predstavlja MP-10 Tourbillon Weight Energy System Titanium, časovnik sa nekoliko karakteristika koje su nove za brend.

Sat izaziva norme tradicionalnog časovničarstva i prevazilazi konvencije svojim prepoznatljivim dizajnom i najsavremenijim karakteristikama. MP-10 Tourbillon neprimetno kombinuje formu i suštinu, pokazujući elegantan dizajn sa zaobljenim uglovima i safirnim kristalom neuporedive složenosti. Ova fuzija odražava posvećenost brenda Hublot stvaranju satova u kojima su mehanička i estetska snaga neodvojive, što je definišuća karakteristika njihovih MP kolekcija.

Hublot MP satovi poznati su po svom avangardnom dizajnu, a MP-10 nije izuzetak. Bez brojčanika i kazaljki, ovaj sat predstavlja hrabru invenciju brenda i ovde nije reč o konceptu, već o kompletnom praktičnom satu koji će krasiti ručne zglobove nekoliko srećnih kolekcionara.

Hublot MP-10 Tourbillon Weight Energy System Titanium ima četiri displeja koji se stalno rotiraju za sate, minute i sekunde. Rezerva snage, izražena kroz dvobojni disk, dodaje vizuelno izražajan element. Umesto polukružnog rotora ovaj sat ima dva tega od belog zlata za protiv-težu – po jedan teg na levoj i desnoj strani uz ivicu safirnog stakla koji svojom težinom navijaju mehanizam. Ručno navijanje je olakšano preko krunice na poziciji 12 sati, dok je podešavanje vremena postignuto drugom krunom na zadnjoj strani kućišta, čime se čuva fluidnost dizajna sata.

Izrađen sa sjajnim kućištem od mikropeskarenog titanijuma, MP-10 dimenzija 41,5 mm x 54,1 mm i debljine od 22,4 mm omoguća 30 m vodootpornosti. Integrisani gumeni kaiš je takođe svedočanstvo posvećenosti brenda prefinjenosti.

Hublot MP-10 Tourbillon Weight Energy System Titanium je svedočanstvo kreativne časovničarske i horološke inovacije. Kao takav, ograničen je na samo 50 komada sa cenom od 264.000 dolara.

Luxury Experience