Unikatni Rolex optočen dijamantima

Dok interesovanje za unikatne časovnike nastavlja da raste, razni brendovi satova i nakita ludo se zabavljaju kreirajući bestselere…

Londonski juvelir, 777, predstavio je personalizovani Rolex GMT-Master II dekorisan sa dvadeset karata brilijantnog dijamantskog pavea. Dragoceno kamenje prekriva kućište časovnika prečnika 40 mm i njegovu Oyster narukvicu, uključujući i kopču. Časovnik, prigodno nazvan “Ice Cold Pepsi”, poseduje primamljivu bazu dekorisanu narandžastim i plavo-zelenim dijamantima, umesto standardne keramike. Ovde ćete takođe primetiti da su dragulji zamenili oznake sata, osim one na poziciji tri sata, gde se po tradiciji nalazi Rolex prikaz datuma.

Juvelirski brend je takođe dodao svoje brendiranje na brojčanik, ali nijedna od ovih promena nije uticala na njegove robusne specifikacije. Časovnik je i dalje GMT, pokreće ga inovativni Caliber 3285 mehanizam, što znači da koronu možete koristiti kako biste sa lakoćom prilagodili obe kazaljke, što će vam olakšati prelazak iz jedne vremenske zone u drugu.

Ovo inače nije prvi put da je 777 brend osvežio luksuzni časovnik. Juvelir je poznat po svojim ekstravagantnim redizajnima klasičnih modela i za muškarce i za žene, poput Audemars Piguet Royal Oak Skeleton od 18 karatnog zlata, Rolex Oyster Perpetual Datejust i brojnih drugih.