Unikatni časovnici za ljubitelje jedinstvenog luksuza

Od svog osnivanja 2019.godine, Alabaster Industries su dokazali da stilski gledano, ručni satovi mogu biti mnogo više od instrumenta koji pokazuje tačno vreme…

Sada, ovaj brend baziran u Sjedinjenim Američkim Državama proširuje svoj katalog novim asortimanom. Poput prethodnih izdanja, novi modeli deluju kao da potiču iz horor filmova sa svojim metalnim dizajnima u obliku očnjaka i drugih njima sličnih motiva. Studio je upravo predstavio Gold Hawk časovnik u crnoj i crvenoj varijanti, ka oi Gold Dove, Mercury Sinew, Meteor Sinew i Silver Dove Blue.

Časovnici prečnika 40 mm kreirani su od pozlaćenog srebra, sa konstrukcijama od čistog srebra u tradicionalnim tonovima. Dizajn uzdižu različite boje brojčanika, koje dolaze kobalt plavim, sivim, crnim i merlo nijansama. Pored toga, časovnici su dobili japanski automatski mehanizam sa tri kazaljke, uz ručno izrađene brojčanike.

Njihovu najnoviju ponudu možete pogledati u našoj galeriji, a takođe treba da znate da je početna cena ovih časovnika 3.400 dolara.

Luxury Experience