UNIKATNI APPLE ČASOVNIK

Legend, finska kompanija koja se bavi dizajniranjem luksuznih predmeta, predstavila je svoj prestižno prilagođeni “Tempo” Apple časovnik…

Legend je kompanija koja se nalazi u Helsinkiju, a poznati su u svetu po dizajniranju luksuznih i veoma primamljivih predmeta, posebno mobilnih telefona. Intrigantni dizajn, ekskluzivni elementi i unikatne opcije prilagođavanja su osnov ove kompanije.

Tempo časovnik ima kompleksni, ručno gravirani dizajn od 24-karatnog zlata, sa kaišem od premium krokodilske kože, sa zlatnom kopčom, a predstavljen je u luksuznoj kutiji, koju ćete sigurno želeti da sačuvate. Intrigantni ručni radovi koje možemo videti na ovom časovniku zahtevaju mnogo preciznosti i preko 30 sati rada, a izvodi ih vrhunski umetnik, koji je stručnjak za prefinjeno graviranje.

Kaiševi su napravljeni od autentičnih, premium komada kože, a na njima rade iskusni dizajneri koji su se specijalizovali za rad na kaiševima za satove. Možete odabrati kožu krokodila, raže, noja ili ajkuje, sa izborom boja koji će vam sigurno biti po volji. Tradicionalni materijali za izradu kaiša za sat su takođe dostupni, ukoliko luksuzne opcije nisu vaš prvi izbor. Za one koji više vole narukvice, Legend nudi originalnu Apple narukvicu, sa zlatnim detaljima i opcionalnim ručno graviranim dizajnima.

Kućište ovog časovnika može biti napravljeno od 18-karatnog zlata ili dekorisano dragocenim metalom po izboru: 24-karatno zlato, 18-karatno zlato, rose zlato ili platina. Inicijali kupca mogu biti ručno gravirani na kopči, u vidu monograma, bez dodatnih troškova. Za ljubitelje dijamanata, Legend nudi dekoraciju kućišta časovnika prefinjenim i izuzetno kvalitetnim dijamantima.

Tempo časovnik predstavljen je u luksuznoj drvenoj kutiji, u kojoj je smešten i sertifikat o autentičnosti u kožnoj futroli. Dok za ovaj časovnik od 24-karatnog zlata je takođe dostupan za kupovinu, za sve one koji žele da njihov časovnik elegantno blista kada nije na njihovom ručnom zglobu.

Legend kompanija je mnogo ponosna na svoje procese i dekoraciju časovnika i drugih luksuznih predmeta. Svaku operaciju prilagođavanja izvode stručni majstori i specijalizovani profesionalci u Finskoj, te se tako dobija model koji ima najviše standarde u današnjoj industriji luksuza.