Umetnost elegancije: Jaeger-LeCoultre predstavlja Reverso One Precious Colours

Jaeger-LeCoultre, cenjeni švajcarski proizvođač satova, nedavno je predstavio Reverso One Precious Colours, zapanjujući i sofisticirani novi sat koji kombinuje visoki nakit sa Art Deco dizajnom.

Ovaj novi dodatak porodici Reverso odaje počast geometrijskim uzorcima koji su preovladavali tokom Art Deco ere, što je rezultiralo modernim i svestranim ženskim satom.

Reverso One Precious Colors prikazuje minijaturno obojeni geometrijski uzorak Grand Feu emajla, koji su pedantno izvele zanatlije Jaeger-LeCoultre Metiers Rares. Zamršen uzorak se ručno oslikava četkicom sa finim vrhom, sloj po sloj, sve dok emajl ne dobije željenu dubinu i intenzitet svake boje. Da bi napravio besprekorno glatku površinu, umetnik završava komad slojevima fondana.

Ovo remek-delo inspirisano art deko erom dostupno je u dve upečatljive varijacije boja, obe sa pozadinom od belog zlata. Zaslepljujući uzorak, ukrašen dijamantima, stvara optičku iluziju dubine i pokreta, odražavajući eleganciju i smelost ere art dekoa.

Brojčanik sata napravljen je od belog sedefa i u prelepom je kontrastu sa živopisnim emajliranim okvirom i blistavim dijamantima, dok je dodatno ukrašen brojevima i Dauphine kazaljkama, koje su potpisi svih Reverso One modela. Sat krasi predivni kaiš od kože aligatora u zelenoj boji, što obezbeđuje savršen spoj stila i udobnosti.

Kao sjajan primer Art Deco dizajna, Reverso je ostao bezvremenski od svog nastanka 1931. godine. Prvobitno kreiran za polo teren, evoluirao je u svestran i elegantan sat za muškarce i žene. Sa Reverso One Precious Colours, Jaeger-LeCoultre je još jednom pokazao svoju stručnost u dekorativnim zanatima i tehnikama finog nakita, dok je besprekorno spajao art deco inspiraciju sa modernom sofisticiranošću.

Reverso One Precious Colors je svedočanstvo brenda Jaeger-LeCoultre posvećenosti kreiranju tehnički sofisticiranih časovnika koji su i vizuelno zapanjujući i funkcionalni. Sa svojom smelom i ženstvenom interpretacijom, ova najnovija ponuda je dragulj koji će nositi i kome će se diviti pronicljive žene širom sveta.

Luxury Experience