Ulysse Nardin časovnik inspirisan ajkulama

Predstavljen na ovogodišnjoj SIHH 2018 izložbi, novi Ulysse Nardin Hammerhead Shark Diver model je neverovatni časovnik ograničenog izdanja…

Samo trista ovakvih modela će biti proizvedeno, a nadamo se da će svi oni kojima se dopadne dobiti šansu da ga poseduju. Sa elegantnim kućištem prečnika 46 mm napravljenim od titanijuma, koje je akcentovano AR tretiranim safirnim kristalom i vodootpornošću do dubine od 1.000 metara, ovaj časovnik dekorisan je dezenom ajkule sa jedne svoje strane. Poleđina kućišta ovog modela kreirana je od nerđajućeg čelika, a takođe je dekorisana dezenom ajkule, dok je jednosmerna rotaciona baza, napravljena od titanijuma, takođe vredna naše pažnje.

Ispod svega ovoga, nalazi se švajcarski automatski Ulysse Nardin mehanizam, UN-320, koji ima 39 dragulja, frekvenciju od 28.800 vph i rezervu energije od 48 sati.

Plavi brojčanik ovog modela takođe je dekorisan dezenom ajkule, dok su fluorescentne kazaljke i obeleživači vremena tu kako bi vam jasno pokazali tačno vreme i kada ste u morskim dubinama. Na kraju, plavi gumeni kaiš koji se može proširiti kako bi podneo veći vodeni pristisak dolazi sa kopčom od titanijuma.

Cena ovog modela je 12.000 švajcarskih franaka.