U bojama duge: nova linija Chanel časovnika

Safiri sada krase J12, BOY·FRIEND i mnoge druge modele…

Sa velikim brojem modnih kuća koje su predstavile nove časovnike tokom Watches & Wanders događaja, Chanel je odlučio da da sve od sebe kako bi se maksimalno izdvojili i bili drugačiji od drugih. Nastali kao deo direktora časovničarskog studija brenda, Arnoa Šastantija, novi časovnici su dobili odvažne dizajnerske detalje, idealne za prolećnu i letnju sezonu.

Novi asortiman otpočinje J12 ELECTRO DREAM modelom ograničenog izdanja, koji je dobio kućište kreirano od keramike i 18-karatnog belog zlata, Časovnik je akcentovan sa 46 safira na svojoj bazi, zajedno sa koronom koja je ulepšana dijamantom. Slično tome, J12 X-Ray Electro Caliber 3.1 dolazi sa draguljima u boji duge na svojoj bazi, dok njegovo skeletonizovano kućište daje uvid u specijalni mehanizam koji je takođe delo Chanel brenda, a dolazi sa ručnim navijanjem.

J12 liniju prati BOY·FRIEND iteracija, koja je dobila 18-karatnog zlatno skeleton kućište, ukrašeno sa 38 dijamanata na bazi. Za jednostavnije prilike, model dolazi i u minimalističkoj iteraciji sa crnim skeletonizovanim mehanizmom. U međuvremenu, 12 ELECTRO STAR dospeva u centar pažnje sa dijamantima i safirima u boji duge na kućištu, bazi i brojčaniku. Novitete kompletira PREMIERE Electro, akcentovan kaišem u boji duge.

Sve nove kreacije možete videti u galeriji.