Tudor novim satom obeležava 70. godišnjicu britanske istraživačke misije na Severnom Grenlandu

Kompanija predstavlja novi model Ranger.

Britanska ekspedicija na Grenland počela je u julu 1952. godine. Trajala je 2 godine i imala je za cilj proučavanje leda. Deo opreme istraživača ove arktičke ekspedicije bio je model Tudor Oyster Prince, automatski i vodootporan časovnik, dizajniran za teške uslove.

Danas, sedamdeset godina kasnije, Tudor predstavlja svoj novi model Ranger, koji kombinuje novu naprednu tehnologiju proizvodnje i istorijsku estetiku u svom dizajnu.

Ime novog modela vuče korene iz ranog 20. veka, 1929. godine, kada je osnivač Tudora, Hans Vilsdorf, registrovao naziv Ranger da bi nekim modelima iz kolekcije Tudor dao duh avanture.

Sat ima čelično kućište prečnika 39 mm, mehanizam za automatsko navijanje MT5402 i 70 sati rezerve snage. Svetleći markeri sa Super-LumiNova na brojčaniku zadržavaju dizajn istorijskih modela Ranger.

Novi model sa T-Fit kopčom za brzo podešavanje, dolazi sa zelenom trakom od tkanine, čeličnom narukvicom i hibridnim kaišem od gume i tkanine.

Tudor Ranger je švajcarski hronometar sa sertifikatom COSC za apsolutnu preciznost i performanse i dolazi sa 5-godišnjom TUDOR garancijom.

Luxury Experience