Time Eater II: od sumraka do svitanja

Više slika

Više slika

Još jednom, Louis Erard poverava svoj vrhunski model majstorskom časovničaru Konstantinu Čajkinu, otkrivajući tamniju verziju svog poznatog Wristmons - grotesknog kiklopa inspirisanog slovenskom legendom o Lihu, koji se vraća na scenu, ovaj put ispunjen besom.

Pre svega, moramo vas upozoriti - nemojte dugo zuriti u njegovu zenicu. Zlokobno oko Liha, legendarnog čudovišta iz slovenskog folklore, može zauvek promeniti vaš život... Ali kada majstor časovničar Konstantin Čajkin priča priču o njemu, znamo da je vreme za oprez.

Već godinama, Konstantin Čajkin, izvanredni praktičar i član AHCI (Académie Horlogère des Créateurs Indépendants) sa 94 patenta, često ispunjava svoje kreacije vizijama horora. Ovog puta, otišao je korak dalje. Probudio je Liha, strah iz bajki, a Louis Erard ga je dočekao raširenih ruku, verujući da snaga leži u jedinstvu. Da bi oterali bilo koju lošu sudbinu, napravili su sat s Lihovim licem.

Časovničari slavnog brenda mu nisu mogli odoleti - prihvatili su viziju i izradili novo, još zastrašujuće čudovište. Ako naiđete na njega, nemojte gledati. Legenda kaže da svako ko sretne njegov pogled tačno u ponoć pretvori se u kamen ili puža. Još uvek ne znamo...

Ako ga sretnete, evo opisa. Le Régulateur Louis Erard x Konstantin Chaykin Dusk to Down, ponuđen je kao ograničeno izdanje od 178 komada, a koštaće vas 4,000 švajcarskih franaka. Dostupno je u dve verzije: 42 mm polirano čelično kućište ili 39 mm peskirano čelično kućište sa crnim PVD tretmanom, antracit ili crna donja ploča sa sunčevim oblikom talasa, sjajni beli sat sa crnom zenicom i crvenom krvlju, mat crna zvezdasta sekundarna ploča i sjajna crvena ručica u obliku ruke.

 

Luxury Experience