Savršeni detalj za vaš letnji look

Leto je u punom zamahu i kako bi nam pomogli da podignemo svoje raspoloženje na vreli nivo, Breitling je upravo predstavio novu kolekciju SuperOcean Heritage ’57 Pastel Paradise časovnika…

Četiri nove iteracije dolaze u letnjoj beloj, tirkiznoj, mint zelenoj i boji ledene kafe, pri čemu svaki komad košta 4.630 dolara, dok je peti model u boji mandarine opremljen ultra-popularnim Breitling brojčanikom u bojama duge, sa svakim markerom i kazaljkom obloženim ROYGBIV-obojenim SuperLuminova slojem i košta 4.770 dolara.

Ispod njihovog vibrantnog eksterijera krije se automatski Breitling Caliber 10 mehanizam sa COSC sertifikatom i frekvencijom od 4 Hz, koji ima rezervu energije u trajanju od oko 42 časa. I dok kompanija generalno ovim novitetima želi da oduševi dame, časovnici koji imaju prečnik kućišta od 38 mm pogodni su za svaki ručni zglob. Vodootporni su do dubine od 100 metara, što je donekle i očekivano, budući da je kolekcija kojoj pripadaju povezana sa ronilačkim modelima iz pedesetih godina prošlog veka.

Privlačnosti ove kolekcije doprinosi i sistem brze zamene kaiševa, što dozvoljava stvaranje različitih kombinacija po pitanju boja i dezena. Ali, stilska ponuda se tu ne završava – Breitling se udružio sa interaktivnom luksuznom modnom igricom za pametne telephone, Drest, koja vam daje priliku da odaberete odeću i aksesoare od preko 200 globalnih modnih brendova, kako biste učestvovali u trodnevnom izazovu.

Na kraju, možemo samo reći da su časovnici već sada dostupni za kupovinu u Breitling buticima i na zvaničnom sajtu brenda.