Savršeni časovnik za sve ljubitelje svemira

Dizajniran u čast NASA misije na Marsu, očaravajući RED 3.721 časovnik dobio je zaista unikatne osobine koji će ga sa lakoćom izdvojiti u odnosu na sve druge slične modele…

Dizajniran od strane Col&MacArthur, INTERSTELLAR je časovnik koji je dobio odobrenje NASA agencije i priča nam priču o Perseverance NASA misiji. Perseverance rover sleteo je na Jezero krater, stratešku tačku na Marsu, što se ujedno smatra najopasnijim sletanjem koje je američka Svemirska agencija ikada pokušala da izvede.

Brojčanik ovog veličanstvenog časovnika je detalj koji će vam odmah upasti u oči. On predstavlja veličanstveni pejzaž marsovske planete, a zahvaljujući svojim 3D osobinama, definitivno je drugačiji od svih drugih koji su takođe kreirani sa ovom tematikom na umu. Ukoliko ste ljubitelj Crvene planete ili svemirskog istraživanja generalno, onda ovaj časovnik definitivno morate imati na svom zglobu. Na poziciji 3 sata, ovaj časovnik zaista ima jedan neobični detalj – prema navodima, autentična prašina sa Marsa enkapsulirana je u samom kućištu sata.

Sa izobiljem predivnih dizajnerskih detalja, NASA x INTERSTELLAR – RED 3.721 časovnik na sebi nosi datum sletanja Perseverance rovera, koji je graviran na poziciji 12 sati i koji predstavlja zaista važan trenutak u istoriji čovečanstva. Časovnik je proizveden u saradnji sa Meteoritical Society, kao i Internacionalnim Udruženjem za nauku o meteoritima i planetama. Zahvaljujući njima, imaćete priliku da istražite istoriju, poreklo i tehničke specifikacije meteorite koji nosite na svom ručnom zglobu.

Marsovski meteorit koji se koristi za ovaj časovnik otkriven je 2021.godine u severozapadnom delu Afrike i potiče od kompanije MSG Meteorites. Najveći deo meteorite dobija ime po lokaciji na kojoj su nađeni, a u ovom slučaju, to je NWA14269. Srce INTERSTELLAR časovnika predstavljeno je sa dva automatska mehanizma, što je projekat koji je urađen u saradnji sa Miyota, japanskim proizvođačem i Sellita, koji potiče iz Švajcarske. U zavisnosti od odabranog mehanizma, zavisi i cena ovog modela.

Luxury Experience