Savršeni časovnik za moderne moreplovce

Predstavljamo vam RM 60-01 Automatic Flyback Chronograph Les Voiles de St Bart, limitiran sportski časovnik koji dolazi sa Richard Mille potpisom…

Kao prava poslastica za sve moreplovce, ovaj ekskluzivni časovnik istovremeno igra ulogu kompasa i nije ni nalik bilo kom drugom svoje vrste. Predstavljen u bojama regate, časovnik je opremljen sa nekoliko komplikacija. Dolazi sa rotirajućom bazom koja vam može pomoći da identifikujete svoj pravac bez dodatnog kompasa. Njegova sekundara prikazuje tačno vreme u drugoj vremenskoj zoni i usmerena je prema suncu, dok je rotirajuća baza postavljena tako da je lokalno vreme uvek prikazano u pravcima Sever, Jug, Istok i Zapad.

Komentarišući ovaj model, direktor marketinga Richard Mille brenda, Tim Malahard, izjavio je: “Uvek se fokusiramo na nosivost naših modela i kada smo originalno razvili RM 60-01, savete nam je davao jedan od glavnih organizatora Le voiles de St Barth, koji je jedrio na sve četiri strane sveta. U pitanju je interakcija koju zaista cenimo i koja nas navodi da se pridržavamo svojih osnova, sa funkcijama koje su od vitalnog značaja, bez dodatnih blještavih mogućnosti”.

Zarada od prodaje ovog modela će biti usmerena prema lokalnim humanitarnim akcijama na St Bartu. Ograničen na samo 80 komada, Richard Mille RM 60-01 Automatic Flyback Chronograph Les Voiles de St Barth koštaće vas 150.000 dolara.