Savršeni časovnik za leto: Hublot Big Bang Milennial Pink

Hublot Big Bang kolekcija proslavlja umetnost fuzije kao nijedna druga.

Objedinjavanje neobičnih kombinacija materijala s najboljim umećem i jedinstvenom paletom boja jedan je od njihovih najistaknutijih potpisa. Dokaz ove „fuzionisane“ vizije leži u njihovoj najnovijoj ponudi Big Bang linije u milenijumski ružičastoj boji. Hublot Big Bang Millennial Pink Watch je rezultat saradnje sa osnivačem i kreativnim direktorom milanske kompanije Garage Italia, koja nam je pružila rodno neutralnu nijansu koja bi mogla biti najtoplija boja sezone.

Ova vrlo atraktivna boja nije samo estetski aspekt - postiže se postupkom anodiziranja koji joj daje pastelnu nijansu zajedno s prednostima poput dodatne otpornosti na ogrebotine. Big Bang Millennial Pink ima kućište od 42 mm koje ga čini udobnim za nošenje i ne previše glomaznim. U sebi skriva hronografski mehanizam koji pokreće sve njegove funkcije i nudi 72 sata rezervne energije.

Hublot fanovi znaju da nijedan Hublot sat nije kompletan bez sjajnih kaiševa koji bi podržali njegov šarm. Fantastični Hublot Big Bang Millennial Pink sat dolazi sa dve zapanjujuće narukvice; jedna je gumena traka sa potpisom, a druga je mešavina tkanine od Velcro i PES (poliestera), sa ružičastom kopčom. Big Bang Millennial Pink će biti proizveden kao ograničeno izdanje sa samo 200 modela, pri ćem će svaki od njih koštati 20.900 dolara.