Sat Issey Miyake „O-Bold“ inspirisan oblikom vode

Nadovezujući se na svoju seriju satova „O“ koja je kreirana 2011. za proslavu 10. godišnjice Issey Miyake WATCH, dizajner Tokujin Jošioka predstavlja ažuriranu kolekciju časovnika pod nazivom „O-Bold“.

„O“ koje se odnosi na „eau“, francuski za vodu, zasnovano je na konceptima „oblika vode“ i „transparentnog vremena“. Minimalistički brojčanik i narukvica napravljeni su od Jošiokinih specijalnih providnih materijala i odaju izgled vremena zarobljenog u telu bezoblične vode.

"O-Bold" serija ima proširenu narukvicu u odnosu na originalnu verziju kako bi se naglasila transparentnost. Sa težinom od samo 39 grama, sat je toliko udoban da ćete zaboraviti da ga nosite. Ostale specifikacije uključuju vodootpornost i vek trajanja baterije od približno 3 godine.

Tokujin Jošioka je međunarodno priznati umetnik poznat po svojim delima vezanim za svetlost i prirodu. Njegovi nedavni radovi uključuju dizajniranje Olimpijske baklje u Tokiju 2020. i trenutno ima radove izložene u stalnim kolekcijama u muzejima širom sveta, uključujući MoMA i Centar Pompidu u Parizu.

Novi sat Issey Miyake „O-Bold“ biće dostupan od 4. aprila na sajtu i u odabranim prodavnicama.

Luxury Experience