Šakira ne misli tako - ali ipak postoji Casio koji vredi više od Rolexa

Šakirina nova pesma obara sve rekorde, pošto je za nekoliko dana premašila 120 miliona pregleda na platformi Youtube i nastavlja istim tempom.

Naravno, lansiranju pesme pomoglo je i to što je kolumbijska pevačica metaforično koristila dva sata da bi „se obratila“ svom bivšem suprugu Žeraru Pikeu, pominjući između ostalog da je „Rolex menjao za Casio”.

Naravno, ovo konkretno poređenje nije štetilo Casio brendu, naprotiv, bila je najveća reklama za kompaniju. I dok se Casio satovi svakako mogu smatrati pristupačnijim od Rolexa, pošto su poznati više po izdržljivosti nego po luksuzu, postoji jedan model koji ih sve nadmašuje - model koji bi čak i najveći kolekcionari Rolexa voleli da poseduju.

Govorimo o Casio G-Shock G-D5000-9JR, koji ima pozlatu od 18 karata i košta više od Rolexa. Ovaj luksuzni sat proizveden je 2020. godine kao kolekcionarski predmet za proslavu 35. godišnjice brenda Casio. Iz tog razloga kompanija je lansirala samo 35 G-Shock G-D5000-9JR 18 karata, što je uključivalo prodajnu cenu od nešto više od 55.000 evra.

Pa, ne znamo o čemu Šakira tačno govori, ali verujemo da je mnogo ljudi koji bi menjali svoj Rolex za ovaj sat.

Luxury Experience